DRUGA SEZONA

Samanthe će biti i u nastavku ‘And Just Like That...‘ - ali ne i Kim Cattrall

Redatelj serije Michael Patrick King otkrio je i kako su uspjeli sačuvati u tajnost sve do premijere da Faca umire

Kristin Davis i Sarah Jessica Parker

 Supplied By Lmk/Ipa/Ipa/Profimedia/Supplied By Lmk/Ipa/Ipa/Profimedia

Obožavateljima lika Samanthe iz serije "Seks i grad" koju je maestralno utjelovila Kim Cattrall stižu dobre vijesti. Naime, Michael Patrick King redatelj, scenarist i producent nastavka ove kultne serije nazvane "And Just Like That..." ili u prijevodu "I tek tako..." otkrio je kako će lik te nesputane gutačice muškaraca i dalje biti prisutan u drugoj sezoni.

Međutim, da se ne bi svi previše ponadali, King je za Variety izjavio kako će lik i dalje nastaviti razgovore s Carrie (Sarah Jessica Parker) - ali samo putem tekstualnih poruka. Dakle, ništa od Samanthe u tijelu Kim Cattrall, jer je 65-godišnja glumica vrlo otvoreno rekla da se ne želi vratiti u seriju zbog stalnih svađa s Parker (57).

image

Kim Cattrall

Chelsea Lauren/outfest/shutterstock/Chelsea Lauren/outfest/shutterstock

No, Carrie i Samantha i nadalje će si slati poruke, kao što su to nakratko činile u prvoj sezoni.

"To je vrlo smiješno, jer svaki od pisaca u timu ima drugačiju verziju, zamisao onoga što se događa tijekom tog razgovora", rekao je King.

Također je otkrio kako "And Just Like That" namjerava ponovno početi snimati u listopadu u nadi da će biti spreman za emitiranje na HBO Maxu do ljeta 2023. U intervju za Variety također je govorio o tome kako su u prvoj sezoni uspjeli u tajnosti zadržati smrt Mr. Biga (Chris Noth), tj. Face sve do premijere.

"Pravo je čudo da smo tu epizodu uspjeli emitirati prije nego što je itko saznao da je Faca umro. To je herkulovski", ističe King.

Kako bi spriječio statiste da "brbljaju", King je doveo Notha na snimanje dok se snimao sprovod za njegovog lika. Izvođeni su lažni oproštajni govori, ali na kraju je trebalo prijeći na posao, pa je King ranije poslao kući polovicu statista, ostavljajući njih 75 da budu u scenama.

"Uzeo sam Sarah Jessicu za ruku, a mi smo ustali i rekli: U redu, zadržao sam vas 75 jer želimo da čuvate našu tajnu. A ovo je sprovod Face i učinili smo sve što smo mogli da se to sačuva u tajnosti. To je vrlo važno za seriju i voljeli bismo da nam to i uspije. A onda 13. prosinca, dan nakon emitiranja, možete reći svima da ste bili tamo", ispričao je King.

"I jesu! Sačuvali su to u tajnosti. Mislim da je to bio odraz poštovanja i ljubavi prema Carrie. Nisu joj željeli uništili show, jer su osjećali da je on i njihov", zaključio je King.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 18:57