POTPUNO GOL

Samo četiri prsta jedva da skrivaju obnaženo međunožje Lennyja Kravitza u njegovom novom spotu

U kratkom videu, u kojem se čuje funky pjesma u duhu njegovih najvećih hitova, Lenny se izvija u nekoliko faza razgolićenosti

Lenny Kravitz

 Face To Face/Face To Face/Profimedia/Face To Face/face To Face/profimedia

Lenny Kravitz se vratio i odlučio to napraviti u velikom stilu i ovaj put skinuti sve sa sebe. Naime, 59-godišnji pjevač i gitarist podijelio je u srijedu na Instagramu isječak iz svog nadolazećeg spota TK421 u kojem je malo toga prepustio mašti. U kratkom videu, u kojem se čuje funky pjesma u duhu njegovih najvećih hitova, Lenny se izvija u nekoliko faza razgolićenosti, pa čak i potpuno gol, u luksuznoj, mramorom ukrašenoj kući. U jednoj od posebno šokantnih scena, glazbenik pozira gol, a rukom djelomično pokriva međunožje.

"TK421 spot. Sutra", kratko je najavio uz video te dodao i vrijeme objave.

Na snimci Lenny stoji gol, otkrivajući svoje isklesane trbušne mišiće i tetovirane bicepse. Prekrižio je mišićave ruke i stavio jednu preko prepona, sa samo četiri prsta usmjerena prema dolje kako bi zaklonio intimne dijelove tijela.

Nije jasno na što točno znači naslov pjesme, ali TK-421 je pozivni znak Imperijinih stormtroopera u ‘Ratovima zvijezda‘ iz 1977. godine. Nakratko prikazani lik čuvao je Han Solov Millenium Falcon nakon što je izvučen na Zvijezdu smrti. Kad Solo usmrti stormtroopera, Luke Skywalker oblači njegovo odijelo kako bi s Hanom spasio Princezu Leiu.

Ostale zapanjujuće seksualne i falične scene iz videa uključuju snimku Kravitza naslonjenog na neku vrstu zlatnog sjedala ili skulpture dok nešto što je izgleda kao muški spolni organ sugestivno izviruje između njegovih nogu. Druga snimka prikazuje potpuno golog Kravitza s intimnim tijelom skrivenim iza glave skulpture gole žene čija je koža ukrašena zebrastim uzorkom dok joj je preko prsa prebačena glomazna ogrlica.

image

Lenny Kravitz

Daniel Deslover/Zuma Press/Profimedia/Daniel Deslover/zuma Press/profimedia

U jednom dijelu kratkog videa, Kravitz zuri u kameru dok leži u raskošnoj mramornoj kadi. No, to je jedan od rijetkih dijelova teasera u kojem je odjeven, a Lenny na sebi ima smeđe kožne hlače s uzorkom guštera. Čini se da je međunožni dio ojačan metalnom mrežicom, što možda upućuje na zloglasni incident iz 2015. u kojem su se Kravitzu razdvojile kožne hlače i izložile pogledu više no što je trebalo tijekom vatrene izvedbe ‘American Woman‘.

Do sada, Kravitz nije objavio tekst za nadolazeći singl, a jedina riječ koja se našla u teaseru bio je naslov, koji je više puta otpjevao.

Posljednji studijski album Raise Vibration objavio je 2018., a smjestio se bio malo izvan prvih 40 na Billboardovoj ljestvici 200 najslušanijih albuma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:23