SPEKTAKL U METROPOLI

'SAMO LEPA BRENA MOŽE PJEVATI TU PJESMU U ZAGREBU' Pogledajte publiku u deliriju nakon prvih taktova 'Jugoslovenke' u rasprodanoj Areni

 
 Tomislav Kristo / CROPIX

Lepa Brena u prepunoj Areni Zagreb u subotu navečer održala je svoj prvi, od ukupno dva koncerta u Zagrebu, piše Slobodna Dalmacija.

Prvi od svoja dva rasprodana koncerta započela je pjesmom 'Boliš i ne prolaziš', a na sceni se pojavila spustivši se s krova Arene u kojoj je posljednji put nastupala prije točno deset godina.

Lepa Brena, čiji su nastup pratili i njen suprug Boba Živojinović i sin Stefan na koncertu je izvela svoje velike hitove poput 'Uđi slobodno', 'Nježna žena', 'Kao nova', a publika se 'raspametila' nakon što je zapjevala 'Jugoslovenku', i to uz vatromet.

Među nekoliko tisuća u dvorani se našla Iva Todorić. Iva je, zajedno sa Anom Bučević s nestrpljenjem je čekala koncert jedne od svojih dražih pjevačica, Lepe Brene, čije je pjesme sinoć energično pjevala.

View this post on Instagram

#sendinglove

A post shared by srculence#bankaljubavi (@srculence___) on

Evo kako je izgledalo kada je publika zajedno sa Lepom Brenom otpjevala 'Jugoslovenku' prvi put objavljen1989. godine, a danas na njezinom redovnom repertoaru na koncertima.

Popriličan broj komentara skupio se ispod objavljenje snimke na YouTube, a svi su, manje više oduševljeni Breninim nastupom.

- Ova pjesma je za sve nas koji smo bili protiv bilo kakvog rata, ona je simbol zajedništva i suradnje koje su budale uništili. Brena kraljica, koliko ovo može danas pjevača/ca sa prostora bivše Juge.

Samo ona može pjevati Jugoslovenku u Zagrebu, jedna je Brena - nizali su se komentari, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 07:43