UDRUŽILE SNAGE

Samo nekoliko sati prije nego što je završila u bolnici, Madonna je radila na tajnom projektu s pop zvijezdom

Madonna je, kako tvrdi dobro obaviješteni izvor za The Sun, 38-godišnju pop ikonu pozvala da udruže snage

Madonna

 Theo Wargo/Getty Images/Profimedia/Theo Wargo/getty Images/profimedia

Madonni je pozlilo tijekom rada na novom glazbenom tajnom projektu, tvrdi The Sun. Samo par sati prije nego li je 64-godišnja zvijezda pronađena bez svijesti i hitno prevezena u bolnicu, ona je boravila u tonskom studiju gdje je radila na novoj pjesmi s Katy Perry.

Madonna je, kako tvrdi dobro obaviješteni izvor za The Sun, 38-godišnju pop ikonu pozvala da udruže snage, a duet Madonne i Katy Perry trebao je biti lansiran povodom proslave četrdeset godina Madonnine glazbene karijere. Madonna je, vele, velika obožavateljica Katy Perry i jako se veselila njihovom zajedničkom radu.

- Sada je najbitnije da se Madonna oporavi. Ona se tijekom snimanja s Katy osjećala loše, ali je, kao i uvijek dosad, karijeru stavila ispred zdravlja, a to se ovog puta pokazalo kao kobno. Moglo je sve ovo i mnogo gore završiti. Što se tiče Madonninog projekta s Katy, to je zasad stavljeno na čekanje - tvrdi izvor za The Sun.

Britanski mediji pišu kako se Madonna forsirala jer i dalje očajnički želi biti najveća zvijezda.

- Pritom zaboravlja svoje godine, ne misli na zdravlje. Nadamo se da će sada, nakon što je završila na intenzivnoj njezi i zbog ozbiljne bakterijske infekcije morala odgoditi planiranu turneju napokon shvatiti kako je zdravlje na prvom mjestu i uzeti prijeko potrebni predah - kažu prijatelji pjevačice za Page Six.

Daily Mail navodi da je situacija bila krajnje ozbiljna, te da se Madonnina obitelj spremala i na najgori mogući ishod.

- Ovaj šokantni kolaps zvijezde zapravo je alarm za Madonnu koja vjeruje da je neuništiva i prečesto samu sebe gura preko krajnjih granica, posebno u periodima kada priprema nove projekte. Tako je bilo i s pripremama za njen Celebration Tour, na kojima je ona radila i više od dvanaest sati dnevno. Na probama za turneju prštala je od sreće, veselila se predstojećim koncertima, kojih je bilo više od osamdeset, i uopće nije bila svjesna kako će joj se taj radni zanos odraziti na zdravlje - piše Daily Mail.

Madonnin menadžer Guy Oseary potvrdio je da je zbog bolesti glazbena zvijezda morala odgoditi sve svoje poslovne obaveze, pa tako i turneju koja je po planu trebala startati 15. srpnja u Vancouveru. O novim datumima koncerata obožavatelji će biti naknadno obaviješteni, pojasnio je zabrinuti menadžer koji nije želio ni demantirati ni potvrditi vijest da je Madonni pozlilo nakon snimanja dueta s Katy Perry.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:37