SHOW NA POZORNICI

Samoprozvana ‘teta‘ Taylor Swift priredila spektakl u Torontu. Shania Twain i s 58 godina ‘rastura‘ na sceni

Country zvijezda na turneju ‘Queen of Me‘ krenula je nakon što je izdala svoj šesti studijski album

Shania Twain 

 Holly Jee/is/mpi/Capital Pictures/Profimedia/Holly Jee/is/mpi/capital Pictures/profimedia

Shania Twain zablistala je tijekom svog nastupa u Torontu, kao i nastupima koji su mu prethodili, piše Daily Mail. Za svoju koncertnu turneju "Queen of Me" u Scotiabank Areni, 58-godišnja pjevačica je odjenula kratki top s dubokim izrezom s prozirnim, lepršavim rukavima i dugačkim čipkastim šlepom.

Odvažni gornji dio kombinirala je s visokim, drskim gaćicama i mrežastim tajicama ukrašenim svjetlucavim šljokicama. Kraljica country popa, koja je nedavno samu sebe prozvala tetom Taylor Swift, nosila je i par blistavih oksfordica s visokom potpeticom. U jednom je trenutku stavila velike sunčane naočale četvrtastog oblika i šareni šal usred nastupa na pozornici. Bio je to trenutak kada je skočila na motor na pozornici i visoko dignula noge dok je pjevala.

Nastup je bio vrlo dinamičan, uostalom kao i oni koji su mu prethodili dokazujući tako da je zvijezda i dalje u vrhunskoj formi. Twain je krenula na svoju turneju "Queen of Me" promovirajući istoimeni, šesti studijski album u Spokaneu 28. travnja. Inače, to je njezin prvi album otkako je izdala "Now" u rujnu 2017.

Prije toga 15 godina nije izbacila kompletni album. Čeka je još koncerata po Sjedinjenim Državama, a potom se vraća u Kanadu gdje će imati posljednji nastup u Rogers Areni u Vancouveru 14. studenog. Sljedeće godine započet će rezidenciju u Las Vegasu u kazalištu Bakkt u Planet Hollywoodu. Njezina rezidencija trajat će od 10. svibnja pa sve do 14. prosinca 2024. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:29