VIŠE NIJE TAJNA

Samozatajni slovenski premijer se razvodi: Ljubi misicu koja je često u Hrvatskoj, a upoznala ih je njena sestra

U dvoranu su stigli držeći se za ruke, a taj potez za poznavatelje prilika na slovenskoj sceni je definitivna potvrda njihove veze

Robert Golob i Tina Gaber

 Joze Suhadolnik/Delo/Cropix

Potkraj lanjske godine kamere talijanske televizijske postaje Canale 5 uhvatile su ih zajedno na svečanom božićnom koncertu u Vatikanu, kamo je slovenski premijer Robert Golob stigao u službeni posjet vladinim zrakoplovom, a misica i aktivistica Tina Gaber u Rim je doputovala u privatnom aranžmanu, a ovih dana se novi vrući par slovenske scene prvi put zajedno pojavio u javnosti u svojoj deželi, piše Gloria.

Premijer i misica iz prvog su reda pratili dodjelu najprestižnijih slovenskih državnih priznanja u Cankarjevom domu u Ljubljani, gdje su zapljeskali i čestitali dobitnicima Prešernovih nagrada.

image
Joze Suhadolnik/Delo/Cropix

U dvoranu su stigli držeći se za ruke, a taj potez za poznavatelje prilika na slovenskoj sceni je definitivna potvrda njihove veze, jer slovenski premijer inače nikada ne govori o privatnom životu, niti se s članovima svoje obitelji - suprugom i troje djece pojavljivao u javnosti. Čak niti u svojim predizbornim kampanjama, koje mnoge političari koriste kako bi glasačima pokazali da su ljudi od krvi i mesa.

Par se, kako pišu slovenski mediji, upoznao zahvaljujući Tininoj sestri Urški Gaber, koja je aktualnom slovenskom premijeru svojedobno bila pomoćnica u energetskoj tvrtki Gen-I, a sad je zaposlenica njegovog kabineta.

Tina Gaber je inače poznato lice slovenske scene: magistra sociologije koja se bavi kreiranjem medijskih sadržaja, svojedobno je bila ovjenčana titulom Miss Hawaiin Tropica, a javnost je zaintrigirala i vezom sa slovenskim pjevačem Janom Plestenjakom.

Mediji su je povezivali i s Patrikom Vlačičem, bivšim slovenskim ministrom za promet, što s njihove strane nikad nije potvrđena informacija, navodi Gloria.

Tina je prvi put u društvu 55-godišnjeg Roberta Goloba viđena lanjskog proljeća u njegovom izbornom stožeru, a lanjskog ljeta je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila svoje doživljaje s hrvatske obale. Odmarala se u blizini Umaga i svoje pratitelje oduševila fotografijama i pozivom da posjete Istru.

Smatra se aktivisticom za prava životinja, te je zagovornica veganske prehrane.

Prema informacijama slovenskih portala, premijer Robert Golob je još uvijek, barem formalno, u braku s Janom Nemec Golob, s kojom ima troje djece, ali se iselio iz obiteljske kuće u drugi stan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2023 20:51