DIRLJIVA POSVETA

SANDRA BULLOCK ODUŠEVILA PREPUNU DVORANU GOVOROM O VELIKOJ GLUMICI, A POČELO JE TUŽNO 'Zadnji tjedni bili su baš usrani, nisam baš dobro...'

 
 Profimedia, Mega Agency

Oscarovka Sandra Bullock, jedna od najvećih glumica Hollywooda i američka miljenica, prošloga je mjeseca pretrpjela veliki gubitak: izgubila je oca koji je umro u 93. godini života.

Na tradicionalnoj priredbi časopisa Elle koji slavi žene u Hollywoodu po prvi put je javno progovorila o tome, a na pozornici se našla kako bi prezentirala laureatkinju, glumicu Sarah Paulson (44), prijateljicu i kolegicu iz filma Oceanovih 8.

Od samog početka, glumica najpoznatija po ulogama u komedijama, ispunila je dvoranu smijehom govoreći o vlastitoj tuzi.

- Namjeravala sam napisati lijepi govor o svemu što volim kod Sarah Paulson. Sarah Catherine Paulson, ona voli kad navodite i njezino srednje ime, ili Powell-son, kako je zove moja petogodišnja kći, započela je govor glumica.

- Ali zadnjih par tjedana dogodila su se neka sranja. Moj otac je umro, oba moja psa su uginula. Na televiziji ili na kompjutoru mogu se vidjeti nebrojene tragedije koje se događaju diljem svijeta. I sad, više nego ikad prije, ako imaš vaginu, moraš biti i borac. Ne osjećam se dobro, tako da sam odlučila večeras govoriti o stvarima koje ne volim kod Sarah, rekla je Sandra.

Sarah Paulson
Elle Women in Hollywood, Arrivals, Los Angeles, USA - 15 Oct 2018, Image: 391211303, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Sarah Paulson

Naravno, njezin govor posvećen Sarah bio je krcat komplimentima, a Bullock je na svoj uvrnuti način odlučila nabrojati hrpu stvari koje ju oduševljavaju kod poznate karakterne glumice.

- Ne sviđa mi se što može nositi odjeću koja izgleda kao da je dijete na nju bacilo kutiju kozmetike. Niti činjenica da može rastaviti bakin trosjed, a potom ga sastaviti sa zihericama. I oduzme vam dah onog trenutka kada kroči na crveni tepih, u šali je govorila Sandra.

- Mrzim njezinu hrabrost i ne volim što me to inspirira. Ne volim što je njezina ljubav snažna i otvorena. Mrzim što je nevjerojatni ljudi vole snažno i otvoreno jer me samo podsjeća da ja moram biti bolja osoba. Ne volim njezinu radnu etiku, podsjeća me da se moram više truditi.

Sandra se zatim dotaknula njezine njezine ljubavne veze sa starijom glumicom Holland Taylor (75), poznatom iz serije Dva i pol muškarca.

- Mrzim to što ona i Holland dijele veliku radost prema životu i obostranu ljubav, podsjeća me da ja moram biti bolja partnerica.

Nije propustila spomenuti da joj je Sarah, junakinja serije Američka horor priča, bila velika podrška kada se morala oprostiti od svoga psića Poppyja.

- Mrzim što je jedna od onih osoba koje će nakon cjelodnevnih obveza sjediti s vama u hotelskoj sobi, uvjeravajući vas da ne mora nigdje ići, ali je potpuno svjesna člinjenice da ste ostavljeni na cjedilu i doista iskreno ne želi da budete sami, nastavila je Bullock.

- Isto kao što mi se nije svidio ogroman buket ruža izmiješanih s cvjetovima bijelog maka, koji je stigao samo nekoliko sati nakon što su uspavali moga psa, čije je ima slučajno Poppy (mak). Dakle, ako je to osoba koju želite za svoju ikonu, onda mislim da ste dobro izabrali, zaključila je Sandra i ganula cijelu dvoranu na svečanoj priredbi kojoj su nazočile Charlize Theron, Lady Gaga, Mia Farrow, Kate Beckinsale, Keira Knightley i druge.

Sarah Paulson and Holland Taylor
Elle Women in Hollywood, Cocktails, Los Angeles, USA - 15 Oct 2018, Image: 391215852, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Sarah Paulson i Holland Taylor

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:14