KONCERT U MOČVARI

Sanjivi dvojac Still Corners ovoga ljeta poziva vas na hipnotično glazbeno putovanje, nemojte ga propustiti

Producent i kantautor Greg Hughes te pjevačica Tessa Murray 2007. slučajno su se upoznali na željezničkoj stanici u Londonu

Still Corners

 Bernard Bur

Dream pop duo Still Corners vraća se u Zagreb obilježiti deset godina od izlaska sad već kultnog albuma "Strange Pleasures". U rokovnike i pametne mobitele valja pribilježiti 3. kolovoza (četvrtak), a mjesto održavanja ove iznimne svečanosti je Močvara.

Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 34) ili online preko njihova web shopa po pretprodajnoj cijeni od 23 eura, a na dan koncerta koštat će 26 eura.

"Strange Pleasures" otvara veliki hit "The Trip", koji se već kombinirano na YouTubeu i Spotifyju približio brojci od 200 milijuna slušanja. Osim njega, Still Cornersi u Močvari će izvesti velik broj drugih upečatljivih pjesama sa slavljeničkog izdanja koji je izdan za legendarni Sub Pop, kao i mnoge od najpoznatijih pjesama s novijih studijskih albuma.

Inače, ovaj duo čine producent i kantautor Greg Hughes te pjevačica Tessa Murray, koji su se 2007. slučajno upoznali na jednoj željezničkoj stanici u Londonu. Dosad su izdali pet albuma.

Bit će to jedno hipnotično glazbeno putovanje ovoga ljeta uz ovu sjajnu londonsku ekipu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:02