ČISTA DESETKA

Santa María, Madre de Dios: Izbornik Španjolske oduševio navijačice svojim mišićavim tijelom

Ovaj 52-godišnjak skinuo je majicu i zasukao kratke hlače na toploj katarskoj vrućini, a moglo ga se vidjeti i kako diže palac prema kameri

Luis Enrique

 Javier Soriano/Afp

Iako se mnogi ljubitelji nogometa dive talentiranim i zgodnim igračima na Svjetskom prvenstvu, u Katru postoji još jedan čovjek koji je zapeo za oko nekim oduševljenim navijačima ili bolje rečeno navijačicama, piše Daily Mail.

Izbornik Španjolske Luis Enrique pozirao je pred kamerama samo nekoliko sati prije no što je njegova momčad porazila Kostariku sa 7:0. Ovaj 52-godišnjak skinuo je majicu i zasukao kratke hlače na toploj katarskoj vrućini, a moglo ga se vidjeti i kako diže palac prema kameri dok je hodao terenom za trening. Zatim je podijelio snimku na svom Instagramu, napisavši: "Dan 10. - Vrijeme je za nastup!".

Obožavatelji su, nastavlja Daily Mail, brzo podivljali zbog fotografije, a jedan je komentirao: "Ako Luis Enrique ima 1.000.000 obožavatelja, ja sam jedan od njih. Ako Luis Enrique ima 10.000 obožavatelja, ja sam jedan od njih. Ako Luis Enrique ima jednog obožavatelja, ja sam taj obožavatelj. Ako Luis Enrique nema obožavatelja, ja ću biti mrtav."

U međuvremenu je drugi napisao: "Život bih dao za tebe", dok je četvrta osoba jednostavno podijelila niz ljubavnih srca uz riječi: "Naš otac".

Španjolac vodi svoj drugi veliki međunarodni turnir nakon što je španjolsku reprezentaciju odveo u polufinale na Euru 2020. prije nego što je izgubio od Italije na jedanaesterce. Prije preuzimanja španjolske klupe trenirao je Barcelonu, Celtu, Romu i Barcelonu B.

Njegovo najuspješnije vrijeme kao trenera bilo je u Barceloni, gdje je osvojio Ligu prvaka i dva trofeja La Lige. Kao nogometaš igrao je i za Barcelonu između 1996. - 2004. i za Real Madrid od 1991. - 1996. I nakon toga ostao je fizički u besprijekornoj formi, što je sada i javno dokazao pokazavši svoje mišićavo tijelo na svom Instagram feedu.

Karijerni put mu je sjajan, no privatno njegov život nije prošao bez tragedije. U kolovozu 2019. objavio je smrt svoje devetogodišnje kćeri nakon petomjesečne borbe s karcinomom.

"Naša kći Xana preminula je danas popodne u dobi od devet godina, nakon pet mjeseci intenzivne borbe protiv osteosarkoma. Jako ćeš nam nedostajati, ali bit ćeš u našem sjećanju svaki dan u nadi da ćemo se u budućnosti ponovno sresti. Ti ćeš biti zvijezda koja vodi našu obitelj. Cijenimo diskreciju i razumijevanje.", glasila je poruka shrvanog bivšeg menadžera Barcelone na društvenim mrežama u kolovozu 2019.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 13:00