‘DIJABETIČKI BIJES‘

Sarah Snook otkrila kako je bilo iza kulisa ‘Successiona‘ s Brianom Coxom: ‘Njegov glas može biti vrlo zastrašujuć‘

Cox boluje od dijabetesa i mora paziti da redovito jede. A kad ogladni, postajao bi poput lika kojeg glumi

Sarah Snook

 Fox Tv/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Fox Tv/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Logan Roy iz HBO-ove nagrađivane serije "Succession" (Nasljeđe) jedan je od najimpozantnijih i najzastrašujućih TV likova svih vremena, a čovjek koji ga je glumio - Brian Cox, moglo bi se reći, zna biti jednako moćan i zastrašujuć kao i lik kojeg je tumačio, kazala je Sarah Snook. U intervjuu za britanski The Times, Snook koja je glumila Loganovu kćer Shiv Roy (i za tu je ulogu dobila Emmyja ove godine), otkrila je da bi Cox povremeno padao u "dijabetički bijes" na setu i njegov gromoglasan glas znao je biti zastrašujući.

image

‘Succession’

Landmark Media/Alamy/Alamy/Profimedia/Landmark Media/alamy/alamy/profimedia

"Ima običaj ponekad ući u lažno ili bi to moglo biti i stvarno, tko zna, dijabetičko bjesnilo. Mislim da je to dijelom i pokušaj da se samo potrese energija seta, napravi strka, da se pokrene i krene brže. Jačina njegova glasa ponekad može biti vrlo zastrašujuća. Baš je gromoglasan", ispričala je glumica. Kieran Culkin koji je ove godine osvojio Emmyja glumeći Loganova sina Romana Roya, podsjeća Decider, također je rekao da je Cox bio sklon vikati na setu.

image

Brian Cox i Kieran Culkin

Fox Tv/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Fox Tv/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Vrištanje, obojica vrište. Ali s Loganom je zastrašujuće, a s Brianom urnebesno, jer iza toga nema stvarne težine. Čak i kad je frustriran i nešto vikne, svi se nasmiju. Gladan je i nestrpljiv", iznio je Culkin u intervjuu za Esquire 2023. Ni sam Cox to ne skriva. Gostujući 2023. u ITV-jevoj emisiji "This Morning", Cox je voditeljici Alison Hammond rekao: "Ogladnim jer sam dijabetičar... trebam svoju hranu."

image

Brian Cox

Fox Tv/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Fox Tv/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Snook je također otkrila u intervjuu za The Times da uopće nije nalik ženi koju je glumila u "Nasljeđu" i često je bila zabrinuta da će i njezine sljedeće uloge biti poput Shiv.

"Kada ste međunarodno poznati po određenoj ulozi, pretpostavljam da postoji strah, kao glumac, da biste mogli biti ograničeni na takve uloge. I angažmani koji su mi nuđeni dok sam snimala uglavnom su bili takvi. Za mene osobno, to je tako daleko od onoga što jesam kao osoba i ne da sam htjela igrati samu sebe, nego sam htjela malo raširiti krila i na neki način reći, ima još toga što mogu ponuditi", zaključila je na kraju Snook.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:08