IZNENADIO SE

Saša Popović o bebi Marije Šerifović: ‘Mislio sam da je od nekog uzela dijete‘

Saša je otkrio da se Marijin angažman u žiriju njegova showa ‘Zvezde Granda‘ nastavlja

Saša Popović i Marija Šerifović

 Screenshot/youtube/zvezde Granda/

Nakon vijesti da je Marija Šerifović postala majka i dobila sina Maria putem surogat majke, mnogi su se pitali što je s njezinom karijerom sada. Marija je na to odgovorila danas na Instagram priči i otkrila da će se turneja „Dolazi ljubav“ održati prema planiranom, s prvim koncertom u Areni Zagreb za Dan žena, a nakon turneje će uzeti pauzu.

Osim glazbene karijere, Marija je članica žirija srpskog showa „Zvezde Granda“, pa je kreativni direktor emisije Saša Popović govorio za Grand o Mariji i njezinoj prinovi.

„Stvarno sam se iznenadio kada sam čuo da je Marija dobila bebu. Obavijestila me je naša PR-ovka Vesna Milanović, ja sam baš tada bio u Opatiji i mislio sam da je neka lažna vijest, da je nemoguće. Okrenuo sam Mariju na videopoziv i kad se javila, držala je dijete u naručju. Mislio sam da je od nekog uzela dijete, da je to neka izmišljena priča. Međutim, ispričala mi je cijelu priču, kako je sve iznijela. Bio sam iznenađen i radostan, jer znam koliko je htjela imati svoje dijete“, potom je otkrio kako je izgledao video poziv njega i Marije.

„Prvo sam je pitao na koji način, otkud njoj to dijete… Ispričala mi je ono što je rekla i javno, da je nekoliko puta pokušala iznijeti trudnoću, da nije uspjela i da je napravila to varijantom surogat majke i da su njene jajne stanice i da je DNK djeteta njen, da ima sve njene parametre“, nastavio je.

„Vidio sam Vericu Šerifović pored Marije kad mi se javila. Ona je u Los Angelesu tada bila i to je bilo oko 11 sati navečer kod nas, a kod nje je bilo 10 sati prijepodne. I vidim da Verica pjeva malom ‘Oči, oči‘ od Suzane (smijeh). Rekao sam ‘Čekaj, rekla si da hoćeš muško dijete’, kaže ‘Muško je’, ja onda ‘Da ima plave oči’, kaže ‘Ima plave oči’, rek’o dobro, a hoće li imati plavu kosu, to ćemo vidjeti kad naraste“, prepričao je Popović pa dao odgovor na to hoće li Marija nastaviti svoj rad u „Zvezdama Granda“.

„Hoće, vjerujem da hoće, nema razloga da neće. A i ona meni kaže, da je nosila trudnoću, ne bi mogla iznijeti, to bi za nju bilo naporno. Ja samo čekam da u nekoj emisiji podigne malog i da kaže ‘Evo nas, tu smo‘“, zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:16