PO IZBORU VOGUEA

Sastavljena lista najljepših vjenčanja godine: Među njima se našlo i ono ljepotice iz Srbije

Bila je ovo velika godina za vjenčanja slavnih, a Instagram su krasile mnoge fotke zadivljujućih haljina, ambijenata i slavlja

Vjenčanja Britney Spears i Kourtney Kardashian

 Screenshot/

Proteklu su godinu obilježila brojna raskošna vjenčanja poznatih, a Vogue je sastavio listu onih najljepših i najatraktivnijih. Vjenčanje koje većini čitatelja prvo pada na pamet je vjenčanje Bena Afflecka i Jennifer Lopez, ono koje su mnogi čekali dvadesetak dugih godina.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Još jedna zvijezda ranih 2000., pjevačica Britney Spears, izrekla je sudbonosno "da" Samu Asgariju, a vjenčanje je obilježilo i uhićenje Britneyjina bivšeg muža, Jasona Alexandera.

Jedan od najpopularnijih parova današnjice, poznati glazbenik Travis Barker i reality zvijezda Kourtney Kardashian, također su zadivili svijet svojim otmjenim vjenčanjem povodom kojeg je cijela obitelj Kardashian bila odjevena u odjeću Dolce & Gabbane.

Veliku pažnju izazvalo je i vjenčanje Brooklyna Beckhama i bogate nasljednice Nicole Peltz u Palms Beachu, no najviše će ono ostati zapamćeno po svađi Victorije Beckham i njezine snahe. O njihovim se nesuglasicama pisalo i prije, ali itekako i tijekom glamuroznog vjenčanja.

Uz svjetski poznate zvijezde, na Vogueovoj je cijenjenoj listi i bajkovita talijanska svadba jedne Srpkinje, i to ona manekenke, glumice i voditeljice Nine Seničar, koja se u Toskani udala za holivudsku zvijezdu Jayja Ellisa.

manekenka, glumica i voditeljka Nina Seničar, koja se u Toskani udala za holivudsku zvezdu Džeja Elisa

Talijanska modna kuća Dolce&Gabbana dizajnirala je Nininu klasičnu, bezvremensku i elegantnu vjenčanicu po narudžbi. Jay i Nina odlučili su se vjenčati na mjestu prvog zajedničkog odmora u Villi Mangiacane, koja se smjestila među vinogradima i maslinicima San Cashana.

- Bilo je nevjerojatno. Nakon svega što smo svi prošli u posljednjih nekoliko godina, okupiti preko 190 ljudi tri dana u Toskani i slaviti bilo je nadrealno - rekao je Jay Ellis za Vogue.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:45