NIKAKO GA NE VOLI

SAZNALA DA JOJ KĆER HODA S JUSTINOM BIEBEROM I DOBILA ŽIVČANI SLOM! Policija šokirana pozivom: 'Gospođu treba hitno odvesti u bolnicu!'

 
Mandy Teefey i Selena Gomez
 Profimedia, Press Association

Majka pjevačice Selene Gomez Mandy Teefey hospitalizirana je kada je čula da veza njezine kćeri i pjevača Justina Biebera postaje ozbiljna, piše TMZ.

Policijski su službenici naime prošlog intervenirali u jednom hotelu u Los Angelesu nakon što ih je pozvao član obitelji. On je policiju zamolio da provjere Teefeyjino opće stanje što su oni i napravili te su je iz hotela odvezli u obližnju bolnicu. Teefey je pristala na pregled.

Osobe koje navodno dobro upoznate s incidentom kažu da je Teefey na dan kada je hospitalizirana sa svojom kćeri imala vrlo žučnu raspravu o ponovno aktualnoj vezi s kanadskim pjevačem.

Kada joj je Gomez otkrila da ona i Bieber idu na terapiju za parove Teefey se naljutila jer je shvatila da je veza njezine kćeri i Biebera ozbiljnija nego što je mislila.

Članovi Gomezine obitelji nisu najveći ljubitelji Justina Biebera zbog njihovog prekida prije nekoliko godina. Mnogi članovi pjevačičine obitelji misle da je Gomez upravo zbog njega patila od epizoda depresije te da je zbog njega morala na liječenje.

Teefey je prema pisanju TMZ-a rekla da će dati njihovoj vezi šansu, ali da ne žele biti blizu Biebera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:53