KRATKOTRAJNI BRAK

Scarlett Johansson konačno progovorila o braku s hit glumcem: ‘Previše sam romantizirala tu ideju‘

Tijekom pojavljivanja u podcastu zvanom ‘Goop‘ ovog utorka, voditeljica Gwyneth Paltrow je ispitala glumicu o povijesti njenih brakova

Ryan Reynolds i Scarlett Johansson

 Fame Pictures/Backgrid Usa/Profimedia/

Scarlett Johansson se otvoreno raspričala o tome što osjeća prema svom prvom bivšem suprugu, Ryanu Reynoldsu, više od desetljeća nakon njihova razvoda.

image

Scarlett Johansson

David Yurman Via Bestimage/Bestimage/Profimedia/David Yurman Via Bestimage/bestimage/profimedia

Tijekom pojavljivanja u podcastu zvanom "Goop", voditeljica Gwyneth Paltrow pitala je slavnu glumicu koliko se puta udavala, na što je ona jasno odgovorila: "tri puta", a Paltrow je bila iznenađena što je zaboravila na brak s Reynoldsom.

image

Scarlett Johansson i Ryan Reynolds

Fame Pictures/Backgrid Usa/Profimedia/Fame Pictures/backgrid Usa/profimedia

Johansson, koja je bila u braku sa zvijezdom najpoznatijom po superherojskom hitu "Deadpool" od 2008. do 2010., istaknula je da "nisu bili dugo u braku", a obje su se složile da je on "dobar momak". Naime, 38-godišnja Scarlett i 46-godišnji Reynolds objavili su da se rastaju u prosincu 2010. nakon dvije godine braka, a finalizirali su svoj razvod sljedećeg srpnja, prenosi Page Six.

image

Scarlett Johansson i Ryan Reynolds

Fame Pictures/Backgrid Usa/Profimedia/Fame Pictures/backgrid Usa/profimedia

Iako dvojac rijetko javno govori o svojoj kratkotrajnoj romansi, Johansson se kratko dotakla te teme u Vanity Fairu 2019.

- Mislim, prvi put kad sam se udala imala sam 23 godine - prepričala je da nije imala "razumijevanja za brak". Nadalje, objasnila je da je previše romantizirala ideju braka.

Nakon njihovog razlaza, glumica se udala za novinara Romaina Dauriaca 2014. godine, a prekinuli su 2017. Doduše, i dalje se zajedno brinu za svoju 8-godišnjakinju Rose.

Johansson je potom počela izlaziti s komičarem poznatim po nastupima na “Saturday Night Liveu” Colinom Jostom, a par se zaručio dvije godine kasnije. Vjenčali su se na privatnoj ceremoniji u glumičinom domu u Palisadesu, N.Y., i dočekali svoje prvo zajedničko dijete, sina po imenu Cosmo, 2021. godine. Reynolds je pak nakon prekida počeo hodati s Blake Lively, glumicom poznatoj po ulozi u seriji "Tračerica", a zajedno imaju četvero djece, Jamesa (8), Inez (6) Betty, (3) i samo dva mjeseca staro dijete čije ime nije javno objavljeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 12:07