NAJLJEPŠA GLUMICA

Scarlett Johansson nije mogla čekati da prođe korona, opet se udala i ima jednu (skromnu) želju

Sretnu vijest na Instagramu je otkrila humanitarna organizacija. Scarlett i Colin vjenćali su se poštujući epidemiološke mjere
Scarlett Johansson
 Profimedia

Jedna od najljepših glumica Hollywooda Scarlett Johnasson treći put je uplovila u bračnu luku. Unatoč pandemiji koronavirusa rekla je da svom zaručniku, komičaru Colinu Jostu s kojim je u vezi tri godine.

Scarlett i Colin vjenčali su se protekloga vikenda na intimnoj svečanosti u krugu članova najbliže obitelji i prijatelja.

Sretnu vijest na Instagramu je podijelila organizacija Obroci na kotačima Amerike, koja se brine da najsiromašniji građani ne budu gladni te pomaže starijim građanima u izolaciji.

- Veseli nas što možemo podijeliti vijesti da su se protekloga vikenda vjenčali Scarlett Johansson i Colin Jost na malenoj svečanosti u krugu obitelji uz poštivanje epidemioloških mjera. Njihova želja na dan vjenčanja bila je pomoći najranjivijoj populaciji, starijim građanima u ova teška vremena pruživši nam podršku. Čestitajte sretnom paru tako što ćete nama donirati novac, navodi se u objavi.

Johansson i Jost zaručili su se u svibnju 2019. nakon dvije godine hodanja.

Za komičara iz emisije Saturday Night Live ovo je prvi brak, a treći za 35-godišnju glumicu.

Scarlett je dvije godine bila u braku s glumcem Ryanom Reynoldsom te tri godine s Francuzom Romainom Dauriacom s kojim ima kćerkicu Dorothy Rose.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 15:12