SCENA SEKSA

Scarlett Johansson o iskustvu s poznatim glumcem: ‘Lažni orgazam je bio fuj, a seks neugodan i bizaran‘

U indie filmu iz 2013., 37-godišnja glumica posuđuje glas računalnom programu Samantha

Scarlett Johansson

 Shutterstock Editorial/Profimedia/

Gotovo desetljeće nakon što se film "Her" pojavio u kinima, glumica Scarlett Johansson progovorila je o svojoj čudnoj ‘sceni seksa‘ s kolegom Joaquinom Phoenixom, piše Daily Mail.

U indie filmu iz 2013., 37-godišnja glumica posuđuje glas računalnom programu Samantha u koji se pisac Theodore, kojeg tumači Joaquin Phoenix, naposljetku zaljubljuje.

image
Matt Baron/Shutterstock Editorial/Profimedia/Matt Baron/Shutterstock Editorial/Profimedia

Johansson se pojavila u "Armchair Expert" podcastu Daxa Sheparda, gdje je otkrila koliko je "nezgodna i bizarna" zapravo bila njezina scena seksa s Phoenixom.

- Pokušali smo snimiti to iz prvog pokušaja, no on nije uspijevao. Bio je tako uzrujan zbog toga da je otišao iz studija. Trebao mu je odmor - prisjetila se.

image

Joaquin Phoenix

Harald Krichel/

- Definitivno ne želiš čuti kako zvučiš kad doživljavaš orgazam. Posebice ne lažan - dodala je glumica i opisala to iskustvo kao "odvratno i bizarno".

Inače, Johansson je dovedena da zamijeni drugu glumicu, Samanthu Morton, koju je redatelj Spike Jonze izvorno angažirao za ulogu Samanthe. Dodala je da je snimanje "bilo vrlo iscrpljujuće" i otkrila da su snimali taj film u cijelosti čak 40 ili 50 puta.

Glumica je rekla da joj je redatelj Jonze napravio "čudnu malu kutiju" u kojoj bih bila zarobljena, a usporedila ju je s malim "spremištem za metle".

Dodala je da bi Jonze ponekad "sjedio tamo s njom" i istaknula da joj je to bio "jedan od najizazovnijih poslova koje je radila".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:27