NOVI HIT

Scarlett Johansson predvodi novi modni trend: Kako imati prozirnu haljinu, a ipak izgledati damski!

Filmska zvijezda je na premijeri u Cannesu nosila Pradinu svijetloružičastu haljinu

Scarlett Johansson

 Kazuko Wakayama/Kcs Presse/Profimedia

Trend prozirnih haljina možda nikada neće izumrijeti, no za pripadnice A-liste na otmjenim festivalima potrebno je ipak nešto sofisticiranije i manje otkrivajuće. I tu nastupa novi modni hit otkrivenog grudnjaka, čija je pobornica i Scarlett Johansson koja ga je ponosno pokazala na premijeri svog novog filma Wesa Andersona, Asteroid City, u Cannesu.

Filmska zvijezda je na događaju nosila Pradinu svijetloružičastu haljinu ispod koje je virio bijeli grudnjak s tankim naramenicama. No, ako se bolje pogleda, vidljivo je da se zapravo radi o jednom odjevnom predmetu, te da su vrhovi trokuta koji prekriva grudi čak ukrašeni i perlicama.

Još jedna mlada glumica, Sydney Sweeney odlučila se za sličnu modnu kombinaciju na festivalu, uparivši bijelu usku haljinu s baby plavim Miu Miu grudnjakom, koji je očito trebao biti vidljiv. Iz toga je prilično jasno kako se radi o novom modnom trendu s namjerom da se istakne seksepil, bez pretjerivanja, samo naznaka donjeg rublja, ali bez potrebe cjelovečernjeg namještanja. Svojevrsna win-win situacija.

image
Spp Sport Press Photo/Alamy

Rosie Huntington-Whiteley također je prigrlila novi modni krik odjenuvši kreaciju s potpisom modne kuće Fendi. I opet su u prvom planu bili trokuti grudnjaka na koje se nastavljala prugasta haljina. Dapače, to je odjenula za premijeru istog filma, pa je prava sreća da se od Scarlett razlikovala barem po boji svečane oprave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. prosinac 2023 08:41