HOLLYWOOD

SCARLETT JOHANSSON PROŽIVLJAVALA PRAVU DRAMU Nakon gostovanja u popularnoj emisiji otišla na policiju: 'Morala sam reagirati, oni su kriminalci'

 
Scarlett Johansson
 Profimedia, Mega Agency

Američka glumica Scarlett Johannson (34), koja je zadnjih tjedana zauzeta promocijom najnovijeg nastavka u nizu filmskog serijala o superjunacima 'The Avengers: Endgame' u poduljem je priopćenju javno prozvala paparazze zbog konstantnog uhođenja i maltretiranja ljude koje fotografiraju.

Johansson tvrdi da ju je u pratilo pet automobila sa zatamnjenim staklima punih muškaraca, a nisu se ustručavali juriti kroz crveni semafor. Sve se to događalo nakon njezina gostovanja u popularnoj emisiji voditelja Jimmyja Kimmela.

Kako piše Hollywood Reporter, glumica nije vozila vlastiti automobil, ali ističe da su se svi njezini suputnici osjećali vrlo nesigurno. Nakon jurnjave po cestama ona se zaputila u najbližu policijsku stanicu u Hollywoodu. Ipak, nikakvu kaznenu prijavu nije podnijela protiv paparazza.

- Osjećala sam da je moja dužnost kao zabrinutog građanina, koju su progonili i uhodili na opasan način, da odem najbližu policijsku postaju i tamo potražim savjet, napisala je glumica u priopćenju te pozvala druge osobe koji se osjećaju ugrožena da učine isto.

Scarlett Johansson goes to 'Jimmy Kimmel Live' in Hollywood.
08 Apr 2019, Image: 425397696, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Scarlett Johansson nakon godstovanja kod KImmela

Scarlett Johansson goes to 'Jimmy Kimmel Live' in Hollywood.
08 Apr 2019, Image: 425398489, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

- Žene diljem Sjedinjenih Država se uhode, maltretiraju i zastrašuju. Univerzalni zakon kojim bi se kaznilo uhođenje mora biti među prioritetima u razgovorima o zakonodavstvu. Sve dok se paparazzi ne budu po zakonu smatrali kriminalcima, jer to jesu, ovo je samo igra čekanja dok još jedna osoba ne bude teško ozlijeđena ili smrtno strada, poput princeze Diane, oštro je poručila.

- Čak i nakon njezine tragične smrti, zakoni se nisu promijenitli kako bi se potencijalne mete zaštitilo od paparazza. Mnogi fotografi paparazzi imaju kriminalnu prošlost i neće prezati da učine kazneno djelo kako bi dobili snimku. Dovode živote drugih ljudi u opasnost, danima čekaju u svojim automobilaima sa zatamnjenim staklima i prate i snimaju mene i moje dijete do dječjeg igrališta i pritom snimaju djecu drugih roditelja. Takva mjesta ne bi im trebala biti dostupna, a ipak jesu. I sve je to po zakonu, upozorila je Scarlett u svom priopćenju.

Podsjetimo, britanska priceza Diana poginula je u dobi od 36 godina u automobilskoj nesreći u pariškom tunelu nakon što su automobil u kojemu se nalazila proganjali paparazzi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:29