DOBITNA KOMBINACIJA

SCARLETT JOHANSSON VEĆ DUGO NIJE IZGLEDALA OVAKO SEKSI Za senzaciju na crvenom tepihu zaslužuje čistu peticu, iza sebe ostavila slavne kolegice

 
 Profimedia

Američku glumicu Scarlett Johansson već dugo nismo vijdeli u ovako seksi izdanju kao sinoć na premijeri filma 'Avengers: Endgame', posljednjeg u serijalu o superherojima. U srebrnastoj uskoj haljini bez naramenica te visokim prorezom Scarlett je zasjenila sve svoje kolegice iz filma. Kosu je nosila raspuštenu, naizgled neurednu, koja je bila savršeno pogodak za ovu dobitnu kombinaciju kojom je podsjetila na svoje razdoblje iz filmova 'Vicky Christina Barcelona i 'Njemu baš i nije stalo'.

Njezina polugola leđa otkrila su veliku tetovažu ruže, koja je poslužila kao idealan modni dodatak. Jednostavne sandale na remenčiće na visoku petu upotpunile su look za sinoćnju premijeru.

Scarlett je u filmu utjelovila Crnu udovicu, koja uglavnom nosi crno pripijeno odijelo. Osim nje u Los Angelesu se pojavila Gwyneth Paltrow, koju dugo nismo vidjeli na crvenom tepihu. Lijepa Gwyneth rijetko glumi i sve više se posvećuje svom medijskom lifestyle projektu Goop, kojim promovira zdrav život i dijeli savjete o modi, prehrani, kozmetici i putovanjima, uglavnom za ljebitelje dubljeg džepa.

Cast member Gwyneth Paltrow attends the premiere of the sci-fi motion picture
Profimedia, UPI

Sinoć se pojavila u crnom odijelu sa mašnom oko vrata i bez hlača, a u prvi plan su izbile njezine duge noge. Što je odjenula ispod crnog sakoa, nije sasvim jasno, no vjerojatno su u pitanju kratke hlačice.

Na premijer su bile sve zvijezde serijala, Natalie Portman, Brie Larson, Zoe Saldana, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth sa suprugom Elsom Pataky, Chris Pratt sa zaručnicom Katherine Schwarzenegger i mnogi drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 05:30