‘I‘LL BE BACK!‘

Schwarzenegger se oglasio nakon operacije srca: ‘Osjećam se fantastično i već šećem ulicama‘

Schwarzenegger (73) je objavio i svoju fotografiju iz bolničkog kreveta u klinici u Clevelandu i zahvalio je bolničkom osoblju
Arnold Schwarzenegger 
 Stoianov-spot/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Zvijezda akcijskih filmova Arnold Schwarzenegger izjavio je da je bio podvrgnut operaciji srca, ali da se osjeća "fantastično."

"Imam novi aortni zalistak uz moj novi pIućni zalistak od prošle operacije. Osjećam se fantastično i već šećem ulicama Clevelanda", objavio je u petak na Twitteru glumac i bivši kalifornijski guverner.

Schwarzenegger (73) je objavio i svoju fotografiju iz bolničkog kreveta u klinici u Clevelandu i zahvalio je bolničkom osoblju.

Glumac, koji je rođen sa srčanom manom, bio je podvrgnut hitnoj operaciji na otvorenom srcu 2018. kada mu je zamijenjen plućni zalistak.

Schwarzenegger se proslavio 80-ih godina ulogama u akcijskim filmovima kao što su "Terminator" i "Conan barbarin" te u komedijama.

Godine 2003. bio je izabran za guvernera Kalifornije. Po završetku mandata 2011. vratio se filmovima, pojavivši se u "Plaćenicima 2" i nastavku "Terminatora".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. listopad 2023 00:03