JAKO JOJ JE TEŠKO

'SCIJENTOLOGIJA MI JE UNIŠTILA ZARUKE. ON VIŠE NIJE BIO SVOJ' Mariah Carey tvrdi da su joj zaručnika zatrovali vjerovanjem i okrenuli protiv nje

Mariah Carey i James Packer
 Tyrone Siu / REUTERS

Mariah Carey krivi scijentologiju za raspad svoje veze i raskid zaruka s milijarderom Jamesom Packerom, pišu američki mediji. Pjevačica tvrdi da im je odnos zatrovao Packerov menadžer Tommy Davis, koji je svojedobno bio glasnogovornik njihove crkve.

Australski biznismen prakticirao je aktivno scijentologiju četiri godine nakon što ga je u čari njihovog vjerovanja uveo Tom Cruise još 2006.

Izvor blizak paru je za trač rubriku New York Posta Page Six rekao: ‘Mariah i James su u kolovozu tražili kuću koju bi kupili na Beverly Hillsu i sve je bilo u najboljem redu. On ju je nazivao svojom srodnom dušom i nije mogao dočekati vjenčanje. A onda se odjednom sve promijenilo. Mjesec dana kasnije kao da više nije bio svoj. Mariah sumnja da je na njegovo mišljenje utjecao Tommy koji mu je vodio financije te da ga kontrolira.’

46-godišnja Carey i dvije godine stariji Packer naprasno su prekinuli godinu dana dugu vezu, a o razlozima prekida još se uvijek spekulira. Ljubomornom je milijarderu navodno smetao odnos pjevačice s njezinim plesačem i koreografom Bryanom Tanakom, njezina rastrošnost te otkrivanje detalja o njihovom privatnom životu u novom reality showu koji je pjevačica snimala.

Njihovim su burnim svađama na jahti navodno svjedočili mnogi još u rujnu dok su bili na odmoru u Grčkoj, piše Daily Mail. Glasnogovornik pjevačice demantirao je glasine da mu nije bila vjerna kao i to da previše troši.

Carey navodno traži 40 milijuna funti (gotovo 350 milijuna kuna), a par je trenutno u pregovorima oko razlaza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:26