TREĆI BRAK

Sean Penn grize se zbog razvoda: ‘Sve sam sje*** jer su mi prioritet bili alkohol i antidepresivi‘

Penn je priznao da su ga tijekom braka zaokupljali događaji koji su se događali u svijetu i nije davao prioritet privatnom životu

Sean Penn i Leila George
 

 Josiahw/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Glumac i redatelj Sean Penn (60) i australska glumica Leila George (31) finalizirali su svoj razvod. Penn je priznao da je kriv za krah njihova braka te da su mu prioritet bili alkohol i antidepresivi, ali tvrdi da nikada nije bio nevjeran.

"Dozvolio sam samome sebi da pomislim da je moje mjesto jako važno u mnogim stvarima, što me dovelo do totalne depresije, ali me i tjeralo na alkohol i Ambijen u 11 sati ujutro. Gledao sam vijesti, Trumpovu eru i očajavao", rekao je Penn.

Sudac koji je bio zadužen za njegov slučaj stavio je svoj potpis na papire za razvod i tako okončao njihov brak, koji je trajao nešto više od godine dana.

Ipak, razvod nije baš najbolje prihvatio, a nedavno je u jednom intervjuu priznao da žali zbog njega: "Postoji ta žena u koju sam zaljubljen, Leila George, koju sada viđam samo povremeno jer sam sje*** naš brak. Bili smo tehnički u braku godinu dana, ali sam pet godina bio vrlo nemaran tip. Nisam bio je*** prevarant ili nešto od tih očitih sr***, dodao je Penn.

Penn je za Hollywood Authentic rekao da je, iako nije znao što će se dogoditi između njega i Leile, ona njegova 'najbolja prijateljica na svijetu i definitivno najutjecajnija osoba' koju bi svatko volio imati u svome životu.

image

Sean Penn i Leila George

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Penn je priznao da su ga tijekom njihova braka zaokupljali događaji koji su se događali u svijetu i da nije davao prioritet svom privatnom životu kod kuće.

Penn i George počeli su izlaziti 2016. godine, a vjenčali su se u srpnju 2020. na maloj ceremoniji tijekom pandemije koronavirusa, no Leila je već u listopadu 2021. zatražila razvod.

Ovo je, naime, za Penna bio treći brak. S Madonnom je bio od 1985. do 1989., a potom s Robin Wright od 1996. do 2010. godine. Upravo je s njom dobio dvoje djece, kćer Dylan (31) i sina Hoppera (28), a s Charlize Theron bio je u vezi od 2013. do 2015. godine.

Sean Penn boravio je u Ukrajini u prvim danima ruske okupacije te je tamo snimao dokumentarac o događajima u toj zemlji, nakon čega se vratio u Ameriku. U novom intervjuu otkrio je da se namjerava vratiti te da je razmišljao o "oružanju" protiv Rusije.

"Namjera mi je vratiti se u Ukrajinu. Nisam idiot, nisam siguran što mogu ponuditi", rekao je Penn za portal Hollywood Authentic, dodajući: "Jedini razlog za ostanak u Ukrajini dulje nego prošli puta bilo bi uzimanje puške u ruke."

image

Sean Penn

Angelos Tzortzinis/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:36