OPROŠTAJ OD KOLEGE

Sean Penn iskreno progovorio o smrti Matthewa Perryja: ‘Nisam iznenađen, napravio je puno štete...‘

Talentirani čovjek. Ne mogu reći da sam ga dobro poznavao, ali mi se jako sviđao, rekao je oscarovac

Sean Penn 

 Jlppa/Bestimage/Profimedia

Sean Penn po prvi je put progovorio nakon smrti zvijezde serije "Prijatelja", Matthewa Perryja. Oskarovac je istaknuo kako je Perry bio vrlo hrabar što je pričao o ovisnosti u medijima, što Penn cijeni jer ima sina Hoppera koji se kao tinejdžer borio s ovisnošću o metamfetaminu, prenosi Daily Mail.

"Talentirani čovjek. Ne mogu reći da sam ga dobro poznavao, ali mi se jako sviđao", kazao je te dodao da ga je netom prije smrti vidio na aerodromu kada su obojica napuštali Los Angeles.

"Pohvalio sam ga za ono što sam znao o knjizi. Tada je nisam još pročitao, ali sam vidio njegove intervjue i pričao je o tome vrlo mudro te je velikodušno govorio o svom iskustvu u nadi da pomogne drugima", objasnio je. Penn je kazao da ga smrt poznatog glumca ipak nije iznenadila.

image

Biografija Matta Perryja

"Tragično je, ali ne mogu reći da sam bio iznenađen. Ne znam kakve su stvari u izvješću mrtvozornika, ali znam da je napravio mnogo štete svojim organima tijekom godina", ispričao je Penn i zaključio da želi sve dobro glumčevoj obitelji jer, kazao je, teško je ostaviti tu priču iza sebe i svojim talentom pružati puno radosti ljudima.

image

Sean Penn

Jlppa/Bestimage/Profimedia/Jlppa/bestimage/profimedia

Penn je 2001. godine imao malu ulogu u "Prijateljima". Igrao je dečka Phoebeine sestre blizanke koju je također utjelovila Lisa Kudrow. Pojavljuje se u epizodama "Ona s Halloween partyjem" i "Ona s mrljom". Redatelj serije, Kevin S. Bright, nazvao ga je najmanje uspješnom gostujućom zvijezdom koja se pojavljuje u seriji. Kasnije se pričalo da to jednostavno nije bio stil produkcije na koji je on navikao.

Oskarovac je počeo komentirati situaciju tjedan dana od špekuliranja da Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc i David Schwimmer pregovaraju da Perryju odaju priznanje na nadolazećoj dodjeli nagrada Emmy. Iako će se Perry vjerojatno naći u dijelu kada se prisjećaju preminulih zvijezda, ostatak bi prijatelja također htio podijeliti svoje uspomene na pozornici.

image

Matthew Perry, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Jennifer Aniston u 5. sezoni serije "Prijatelji"

Warner Bros Collection/Everett/Profimedia/Warner Bros Collection/everett/profimedia

"Ako se svi slože da Matthewu daju dostojnu počast i dobiju blagoslov njegove obitelji, apsolutno će se okupiti kako bi tu noć učinili posebnim trenutkom za njega i sve koji su ga voljeli", rekao je izvor koji je špekuliranje iznio u javnost.

Emmy bi se trebali održati 15. siječnja u "Peackcock kazalištu" u Los Angelesu. Nadolazeće, 75. izdanje odgodilo se tri mjeseca zbog štrajka SAG-AFTRA i WGA. Perry je pet puta bio nominiran za ovu nagradu pa čak i za najboljeg glavnog glumca u sitcomu 2002. godine. Dva je puta bio nominiran za najboljeg gostujućeg glumca u dramskoj seriji za svoju pojavu u "The West Wing" 2003. i 2004. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:10