OMLET RAZDORA

Šef restorana izbacio slavnog voditelja: ‘U 25 godina nitko mi nije tako zlostavljao osoblje‘

Jamesu Cordenu navodno se nije svidio omlet koji je naručio pa se počeo oštro žaliti na narudžbu

James Corden

 Carl Court/Afp

Televizijski voditelj James Corden izbačen je iz popularnog njujorškog restorana Balthazar, objavio je vlasnik restorana Keith McNally.

On je slavnog Britanca nazvao gostom ‘koji je najviše zlostavljao osoblje u 25-godišnjoj povijesti restorana‘. Cordenu se navodno nije svidio omlet koji je naručio pa se oštro žalio na svoju narudžbu, i to toliko da mu je vlasnik restorana zabranio da se ikada više vrati u restoran.

U objavi na Instagramu, ugostitelj je također ispričao kako je televizijski voditelj već ranije ovog ljeta verbalno zlostavljao njegovo osoblje.

"James Corden vrlo je nadaren komičar, ali je mali kreten od čovjeka. I gost koji je najviše zlostavljao moje osoblje u Balthazaru otkako je restoran otvoren prije 25 godina. Rijetko izbacujem gosta, ali danas sam izbacio Cordena i to me nije nasmijalo. Evo dva primjera kako se ovaj smiješni čovjek odnosi prema mojim zaposlenicima.

James Corden je u lipnju bio ovdje za stolom 61 (iako je ovo dijabolično, nerijetko se događa u svim restoranima). Nakon što je pojeo svoje glavno jelo, Corden je pokazao dlaku Balthazarovom menadžeru G., koji mu se zbog toga ispričao. Corden je bio vrlo odvratan prema G. i rekao: ‘Daj nam novu rundu pića iste sekunde. Pobrini se i za sva naša pića dosad. Napisat ću vam negativnu recenziju!‘

Drugi primjer: James Corden bio je u Balthazaru 9. listopada sa svojom suprugom na marendi. Tražio je vanjski stol te je dobio stol 301. Supruga gospodina Cordena naručila je omlet od žumanjka s gruyere sirom i salatom. Nekoliko minuta nakon što su dobili hranu, James je pozvao njihovu poslužiteljicu, M.K., i rekao joj da je bilo malo bjelanjka pomiješanog sa žumanjkom.

M.K. je obavijestila menadžera G. Jelo je prepravljeno u kuhinji, ali je nažalost vraćeno s domaćim krumpirićima umjesto sa salatom. Tada je James Corden počeo vikati kao lud: ‘Ne možete raditi svoj posao! Ne možete raditi svoj posao! Možda bih ja trebao ući u kuhinju i sam napraviti omlet.‘

M.K. se ispričala i dovela G. do stola. Vratio je jelo i nakon toga je sve bilo u redu. Dao im je promotivne čaše šampanjca da izgladi situaciju. G. je rekao da je Corden bio ugodan prema njemu, ali odvratan prema M.K., koja je bila vrlo potresena, ali je profesionalno, kakva i jest, završila smjenu", napisao je McNally u opisu objave na Instagramu.

image

James Corden i Julia Carey

Angela Weiss/Afp

No, samo nekoliko sati nakon tog prvotnog posta, McNally je otkrio da ga je Corden nazvao i ispričao se zbog svog ponašanja.

"James Corden me upravo nazvao i iskreno se ispričao. Budući da sam se zaje*** više nego većina ljudi, snažno vjerujem u druge prilike. Pa, ako mi James Corden dopusti na vodim njegov ‘Late Late Show‘ na 9 mjeseci, odmah ću povući njegovu zabranu dolaska u Balthazar. Ne, naravno da ne. ALi... Svatko tko je dovoljno velikodušan da se ispriča vucibatini poput mene (i mog osoblja) ne zaslužuje da mu se zabrani pristup bilo gdje. Posebno u Balthazar. Zato, vrati se na 5 & Dime, Jimmy Corden. Sve ti je oprošteno", poručio je vlasnik restorana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:22