PAMELA ANDERSON

Seks-bomba čiji je crveni kupaći kostim ‘90-ih ušao u legendu slavi 53. rođendan

Iako je nebrojeno puta svrstavana među najpoželjnije žene svijeta, udavala se pet puta, ali srodnu dušu očito još nije našla
Pamela Anderson
 Pbc/Mavrixphoto/Profimedia

Pamela Anderson, nekadašnji seks-simbol i glumica koju cijeli svijet pamti po ulozi spasiteljice CJ Parker iz TV serije "Spasilačka služba", u srijedu slavi 53. rođendan, ali iako je u zrelim godinama, i dalje radi punom parom.

To je nedavno pokazala pozirajući gola u modnoj kampanji kuće Ashoka Paris. Pamela je sama i dizajnirala jednu kolekciju za brend koji trendi torbe izrađuje od veganske kože, a kako bi privukla pažnju na njih, skinula se i legla na ružine latice.

image
Pamela Anderson
Fal/Mavrixphoto/Profimedia

Anderson je već godinama velika zagovornica prava životinja te se protivi svakom obliku okrutnosti prema njima.

Nedavno je otkrila kako i dalje u svom ormaru ima legendarni crveni jednodijelni kupaći kostim u kojem je trčala po plaži u "Spasilačkoj službi", a pohvalila se da joj i dalje odlično pristaje.

- Ponekad ga odjenem kako bih razveselila prijatelje, uglavnom se prošetam u njemu po dnevnom boravku - rekla je Pamela.

image
Pamela Anderson
Gade/Backgrid Usa/Profimedia
image
Pamela Anderson
Face To Face/Face To Face/Profimedia

Iako je nebrojeno puta svrstavana među najpoželjnije žene svijeta, Pamela nije imala sreće u ljubavi. Udavala se pet puta. Početkom 2020. godine izrekla je "sudbonosno da" mogulu filmske industrije Jonu Petersu, a nakon 12 dana ovaj bračni par se razveo.

Ništa bolje nije prošla niti njezina veza s nogometašem Adilom Ramijem kojeg je optužila da ju je varao čak dvije godine - nakon svih neugodnosti koje joj je priredio nazvala ga je "čudovištem i sociopatom".

image
Pamela Anderson
Gade/Backgrid Usa/Profimedia
image
Pamela Anderson
Dc/Backgrid Uk/Profimedia
image
Pamela Anderson
Nari/Backgrid Australia/Profimedia
image
Pamela Anderson
Abs Payroll - Album/Album/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 22:53