JOŠ JEDAN LJUBAVNI KRAH

SEKS BOMBA IZ 'MAD MANA' OPET JE SOLO Jedna od najljepših glumica objavila kraj nakon 10 godina braka: 'Zajedno ćemo odgajati svoja dva prekrasna psa'

 
Christina Hendricks
 Xavier Collin/Image Press Agency / Mega Agency / Profimedia

Glumci Christina Hendricks i Geoffrey Arend objavili su da se razvode nakon deset godina braka. Oboje su na Instagramu objavili istu poruku:

- Prije 12 godina smo se zaljubili i postali partneri. Udružili smo naše dvije obitelji, dijelili puno smijeha, sklopili divna prijateljstva i bili smo sretni zbog mnogih nevjerojatnih poslovnih prilika. Danas oboje počinjemo novi život, ali svaki u svom smjeru. Uvijek ćemo biti zahvalni na ljubavi koju smo dijelili i uvijek ćemo se zajedno truditi i odgajati naša dva prekrasna psa zajedno. Uzet ćemo malo vremena za sebe, hvala vam na strpljenju i podršci.

Hendricks (44) se proslavila ulogom u TV seriji ‘Momci s Madisona’ nakon koje je postala planetarno popularna i seks simbol.

Geoffrey Arend, Christina Hendricks at the 9th Annual Veuve Clicquot Polo Classic Los Angeles at Will Rogers State Historic Park. Los Angeles, California - Saturday October 6, 2018., Image: 390189073, License: Rights-managed, Restrictions: N, Model Release: no, Credit line: Joe Sutter/PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia
Joe Sutter/PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia
Geoffrey Arend i Christina Hendricks

Par se vjenčao 2009. u New Yorku. Zaljubili su se dvije godine ranije, gotovo na prvi pogled, kad su se susreli na snimanju. Hendricks je prije nekoliko godina u intervjuu za magazin Health otkrila da su zajedno odlučili da neće imati djece:

- Zaključili smo da nismo toliko ludi za činjenicom da imamo djecu. Čini se kao da to društvo očekuje od vas. Jednostavno je normalno da vas svi ispituju kad ćete konačno imati djecu. Znala sam im odmah direktno reći da mislim da ih nikad nećemo imati, a onda bi me redovito ‘tješili’ - ma, promijenit ćeš ti mišljenje… Ali nije mi to smetalo - rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 08:28