ISKRENA SHARON STONE

Seks-bomba koju Hollywood nije htio: ‘Nisam im bila dovoljno ‘je**zovna‘ da postanem zvijezda‘

Odrekla sam se odlazaka na spojeve, uživam biti sama. Zgadili su mi se neiskreni ljudi, nisu vrijedni mojega vremena, kaže glumica
Sharon Stone
 Mpnc/Backgrid Usa/Profimedia

Holivudska diva Sharon Stone opet ostavlja bez daha - ovaj put na naslovnici španjolskog izdanja časopisa Elle. Slavna glumica pokazala je kako i na pragu 64. godine izgleda senzacionalno, pozirajući s minimalističkim make-upom i u oskudnim odjevnim kombinacijama koje su istaknule njezinu savršenu figuru.

Obožavatelji, oduševljeni seksi editorijalom, komentirali su kako Sharon djeluje barem 20-ak godina mlađe.

A nakon što je prošloga mjeseca objavila memoare "The Beauty of Living Twice", i u razgovoru za Elle osvrnula se na svoju karijeru, ali i privatan život.

- Podbacila sam u nekim važnim aspektima - zdravstveno i u brakovima - ali živjela sam kako bih ispričala priču - izjavila je Sharon pa nastavila prisjećajući se teških glumačkih početaka:

- Bila sam jako sramežljiva i introvertirana. Menadžer je bio uvjeren da me nitko neće zaposliti jer se govorilo da nisam seksi. Ma što seksi, zapravo mi je rekao kako nisam dovoljno 'je*ozovna' da postanem zvijezda, toliko o seksizmu u Hollywoodu!

Ali srećom, Roy London, moj učitelj glume, nije odustajao, tjerao me da se izborim za sebe. Govorio mi je: 'Budeš li tako uporno ostavljala svoju seksualnost pred vratima, teško da ćeš ikad glumiti'. Poslušala sam ga i šest tjedana kasnije dobila sam ulogu u 'Sirovim strastima' - rekla je Stone.

U intervjuu za Elle bez zadrške je govorila i o svom ljubavnom životu.

- Iskreno, zgadili su mi se neiskreni ljudi, nisu vrijedni mojega vremena. Odrekla sam se odlazaka na spojeve, uživam biti sama, više se družim s djecom i prijateljima.

Imam stvarno dobro muško društvo, ali osjećam da su muškarci i žene na različitim razinama kad je u pitanju emocionalna zrelost u vezi - izjavila je Sharon, koja je u braku bila dvaput - sa scenaristom Michaelom Greenburgom i novinskim urednikom Philom Bronsteinom. Solo je otkako se prije dvije godine razišla od zelenog aktivista Enza Cursija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 03:11