KULTNI TRENUTAK

Seks bombe 90-ih pozirale u oskudnim bikinijima dok peru automobil i cijede pjenu po sebi: ‘50-e izgledaju tako dobro!‘

Jenny McCarthy i Carmen Electra glumile su zajedno u 90-ima, a sada su snimale kampanju za Skims, brend Kim Kardashian

Carmen Electra i Jenny McCarthy

 /Profimedia

Glumice Jenny McCarthy (50) i Carmen Electra (51) zajedno su odradile seksi snimanje za Skims kampanju koja je u vlasništvu Kim Kardashian. Ove seks bombe 90-ih pozirale su u oskudnim bikinijima dok zajedno peru automobil. McCarthy zvijezda je „Dva i pol muškarca”, „John Tucker mora umrijeti”, „Vriska” i „Mrak filma”. Electra je poznata javnosti po „Mrak filmu” i popularnoj seriji „Spasilačka služba”.

„Ne mogu biti uzbuđenija zbog najnovije kampanje Skimsa”, rekla je McCarthy u izjavi za medije.

„Energija na setu je bila nevjerojatna, pogotovo na snimanju uz Carmen koja izgleda fantastično! Činilo se kao da smo se vratili u 90-e, a godinama kasnije još uvijek se zabavljamo!”, nastavila je.

Kampanja uključuje video koji prikazuje ove ikone MTV-a kako poziraju u zategnutim izdanjima dok na sebe cijede spužvice natopljene sapunom prilikom pranja automobila.

„Ponovno ujedinjenje s Jenny za ovu kampanju je kao san. Ne samo da još uvijek izgleda nevjerojatno, već je unijela i najbolju energiju na set”, rekla je Electra o snimanju.

„Tako sam sretna što možemo zajedno proživjeti ovaj kultni trenutak!” nastavila je.

Brand Skims želio je ovom kampanjom proslaviti utjecaj koji su ove žene imale na pop kulturu i njihovu bezvremensku privlačnost te podsjetiti svijet da se samopouzdanje i seksepil ne mogu ograničiti, stoji u priopćenju za javnost.

„Pedesete nikada nisu izgledale tako dobro!”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:34