PODIJELILA JAVNOST

SEKS IKONA POPUT DJEVICE MARIJE Monica Bellucci nije vjernica, ali pozirala je s malim Isusom kako bi prikupila novac za humanitarne svrhe

 INSTAGRAM

Rodila se i odrasla je u Italiji u strogoj katoličkoj obitelji, ali Monica Bellucci za sebe kaže kako nikad nije bila velika vjernica.

'Poštujem svaku religiju, ali ono u što zaista vjerujem jest energija, ona koja pokreće oceane i spaja ljude s prirodom. Teško je to objasniti riječima', izjavila je svojedobno seksepilna glumica.

Baš zato je i iznenadila obožavatelje kad je odlučila pozirati poput Djevice Marije.

Ogrnuta tradicionalnom haljinom kakvu je nosila i Bogorodica, Monica u naručju drži dijete koje na fotografiji zapravo predstavlja malenoga Isusa.

Portret je snimio cijenjeni francuski fotograf Ali Mahdavi, prodavat će se na blagdanskoj aukciji humanitarnog karaktera Les Sapiens del Noel des Creatures, a prikupljeni novac uplatit će se na račun fondacije za istraživanje raka.

Fotografija je podijelila javnost. Neki je hvale, a drugi, osobito iz konzervativnijih krugova, osuđuju jer se, tvrde, opasno poigrava seksepilom i religijom.

Bellucci je 2004. u filmu 'Pasija' Mela Gibsona utjelovila biblijsku grešnicu Mariju Magdalenu, a njezinu glumu pohvalili su i struka te publika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 06:17