PROCURILE I SMS PORUKE

SEKS SKANDAL U HOLLYWOODU Direktor (54) moćnog filmskog studija dao ostavku nakon što je počela istraga o njegovoj vezi s lijepom glumicom (26)

 
Kevin Tsujihara, Charlotte Kirk
 Profimedia, Alamy, Pacific coast news

Direktor filmskog studija Warner Bros. Kevin Tsujihara (54) u ponedjeljak je podnio ostavku nakon što je započeta istraga o njegovom odnosu s britanskom glumicom Charlotte Kirk (26), piše Daily Mail.

"U najboljem je interesu tvrtki WarnerMedia i Warner Bros. te naših zaposlenika i partnera da (Kevin Tsujihara) stupi sa svoje pozicije direktora tvrtke Warner Bros.", rekao je u ponedjeljak direktor tvrtke WarnerMedia John Stankey. "(Kevin Tsujihara) tijekom proteklih 25 godina značajno doprinijeo uspjehu studija i na tome smo mu zahvalni. (Kevin Tsujihara) priznaje da njegove greške nisu u skladu sa standardima ponašanja koje tvrtka traži od svojih čelnika te da bi mogle odmoći tvrtki u budućnosti."

Tsujiharin odlazak iz Warnera dolazi nakon što je Kirk priznala da je bila u vezi s 54-godišnjakom te da je ta veza počela još 2014. godine, kada su njih dvoje jedne večeri zajedno uživali u martinijima.

The Hollywood Reporter izvijestio je ranije ovog mjeseca da su Tsujihara i Kirk te 2014. godine razmijenili SMS poruke iz kojih se da iščitati da je on njoj nudio pomoći pri dobivanju uloga dok su istovremeno bili upleteni u seksualnu vezu. Kirk je 2016. godine ostvarila ulogu u filmu How to Be Single, a dvije je godine poslije glumila u filmu Oceanovih osam. Tsujiharin odvjetnik rekao je da bivši šef Warner Bros. nije odigrao direktnu ulogu u zapošljavanju Kirk.

Međutim, Kirk je za The Mail on Sunday rekla da nikada od Tsujihare nije tražila usluge zato što su bili u seksualnoj vezi. "Nije to bio seks kojim sam tražila protuusluge. Kevin je možda mislio da sam na njegovom kauču za podjelu uloga, ali moj je osjećaj vlastite vrijednosti takav da sam mislila da se jednostavno seksam s muškarcem koji mi se sviđa. Kao bilo koja normalna žena, bili smo u dobrim odnosima i čuli smo se i poslije", rekla je Kirk i dodala da bi se svaki holivudski odnos mogao smatrati transakcijskim.

"Hollywood se vrti oko korisnih prijateljstava. Nakon što ste s nekim bili intimni, možete drukčije pričati. Postoji veza. Nećete reći: 'Nabavi mi ulogu', međutim očekivat ćete otvorenost i iskrenost. Od osobe s kojom ste bili u ljubavnoj vezi očekujete da bude i vaš prijatelj. U mom slučaju, to je značilo da me potencijalno usmjeravao na audicije te da mi je pomagao da uđem u sobu", pojasnila je Kirk te istaknula da je svaku ulogu zaslužila svojim sposobnostima, a ne Tsujiharinim posredstvom.

Tsujihara je u ponedjeljak putem memoranduma obavijestio zaposlenike studija da će napustiti svoju poziciju direktora.

Kirk je pak u ponedjeljak za Deadline rekla da ju je vijest o Tsujiharinom odlasku iz Warnera rastužila. "Naša je veza završila prije mnogo godina. Objava priče u The Hollywood Reporteru nije imala veze sa mnom. Dapače, pokušala sam je zaustaviti. Ako smo imali nekih razmirica, one su sada stvar prošlosti. Želim mu sve najbolje."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 13:02