AUBREY JE PROGOVORILA

‘Seksala sam se s Donaldom Trumpom Jr. u WC-u gay kluba. On ih stalno omalovažava, a tamo mu je bilo skroz dobro!‘

Iako je to navodno bio njihov prvi fizički intimni kontakt, O‘Day tvrdi da su prije toga imali snažnu emocionalnu vezu

Aubrey O‘Day

 Instagram/Aubrey O‘day/

Pjevačica Aubrey O’Day (39) tvrdi da je njezina afera s Donaldom Trumpom Jr., o kojoj se dugo pričalo, započela “u kupaonici gay kluba”.

Tijekom nedavnog pojavljivanja u podcastu “Mea Culpa” Michaela Cohena, 39-godišnjakinja se osvrnula na prvi put kad su ona i najstariji sin bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa navodno imali seks.

“Vodila sam jedan gay klub i bio je to naš prvi zajednički izlazak - toliko me želio vidjeti - i rekla sam mu, ‘Pa, večeras ću biti u gay klubu‘. Dakle, Don se pojavio u gay klubu - a ja govorim o tome da je ovo jedna od najvećih gay zabava u New Yorku, to je veliki jebeni klub. Svi su bili u gaćicama ili čak ni u tome," ispričala je Aubrey, prenosi Page Six.

Dok je bivša zvijezda MTV-a mislila da "nema šanse" da se Trump (45) dobro provede, njemu je zapravo bilo "super ugodno" - unatoč njegovim stavovima protiv LGBTQIA+.

“Pogledala sam njegov Instagram profil prvi put nakon nekoliko godina i vidjela sam da je objavljivao svakojake šale kojima omalovažava gay zajednicu... Pomislila sam u sebi - čovječe, bilo ti je super ugodno u tom gay klubu. Zapravo, toliko ugodno da smo na kraju otišli zajedno u toalet i prvi seks nam je pao upravo u toaletu gay kluba", dodala je.

Iako je to navodno bio njihov prvi fizički intimni kontakt, O‘Day tvrdi da su prije toga imali snažnu emocionalnu vezu. Ljubav se navodno rodila dok su zajedno radili na američkoj TV igri ‘Celebrity Apprentice‘ (‘Pripravnik‘) za mlade poduzetnike još 2011. godine.

"Mislim da smo prilično brzo primijetili da su nam smiješne iste stvari, dok se drugi nisu smijali. Namignuli bismo jedno drugome kad bi nešto bilo smiješno, ali nitko drugi to nije želio priznati... Kao da smo se poznavali u dušu", ispričala je.

image

Donald Trump Jr.

Axios On Hbo/Zuma Press/Profimedia/Axios On Hbo/zuma Press/profimedia

Trump je u vrijeme te navodne afere bio u braku s prvom suprugom Vanessom Trump. Njihov brak trajao je od 2005. do 2008., a imaju petero djece. No, prema riječima izvora s kojim je razgovarao Page Six, čini se da je Donald Jr. ‘ozbiljno zagrizao‘ za O‘Day jer je Vanessi navodno rekao da je ostavlja zbog pjevačice. Njegova ga je obitelj navodno ‘pritiskala‘ da ostane u braku.

No, iako je ranije izjavila da su oni ‘srodne duše‘, O‘Day je također rekla da više ne prepoznaje ‘tu osobu koja je postala političar‘.

image

Aubrey O‘Day

B01/Zuma Press/Profimedia/B01/zuma Press/profimedia

"Znate kakva sam ja liberalka i znate koliko se borim za društvenu pravdu s obzirom na to da me jedna od njih rodila i odgojila", rekla je pjevačica i nastavila: "Nema šanse da bih ikada zavoljela nekoga poput njega kakav je danas. To vam pokazuje koliko se promijenio i koliko više nije onaj muškarac koji je bio moja srodna duša."

Bivša zvijezda MTV-a prvi je put progovorila o njihovoj ljubavnoj vezi prošle godine, a tada je izjavila: "Volim ga. Volim, voljela sam, volim i dalje. Voljet ću ga zauvijek. Ali vidim da je odabrao život koji je neautentičan - zbog statusa, moći, što god to bilo. Tako sam razočarana time što je postao", ispričala je.

Zapravo, njihov prekid toliko joj je teško pao da je O‘Day ‘odustala‘ od ponovnog pronalaska prave ljubavi.

"Mislim da će mi vjerojatno biti jako, jako teško pronaći ono što smo on i ja imali. I ne računam na to", dodala je.

Donald Jr. nikada nije govorio o navodnoj aferi, a cijelu je stvar odbio komentirati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 16:13