PROBLEMI S DEKOLTEOM

Seksepilna Megan Fox borila se s pretijesnom košuljom, a nitko nije mogao skrenuti pogled

Je li izlazak bio osveta novom dečku nije poznato, no glumica nije djelovala baš dobro raspoložena...
Megan Fox
 The Last Jedi Master/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Iako veza glumice Megan Fox i repera Machine Gun Kellyja djeluje strastveno i obećavajuće prije nekoliko dana oboje su uhvaćeni u samostalnim izlascima, od kojih je onaj Kellyjev ipak bio upitniji kad je vjernost u pitanju.

Naime, dva dana nakon što je novi dečko Megan Fox uhvaćen kako se iskrada iz jednog losanđeleškog noćnog kluba s asistenticom Olivijom Stone, glumica se i sama otisnula u solo izlazak u jedan od poznatijih restorana u zapadnom Hollywoodu.

image
Machine Gun Kelly s Olivijom Stone
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Slučajno ili ne, za izlazak je odabrala prilično seksepilnu odjevnu kombinaciju, pa je 34-godišnja Megan tijekom cijele večeri imala i problema s bujnim dekolteom u crnoj košulji, te je u jednom trenu morala grudi pridržati i rukama.

Doduše, rukama je dekolte zaštitila pred fotografima, u strahu kako ipak ne bi pokazala previše.

Je li izlazak bio osveta novom dečku nije poznato, no glumica nije djelovala baš dobro raspoložena nakon objavljivanja fotografija na kojima njezin partner potajice napušta klub s drugom, a i prilikom izlaska iz restorana izraz na njenom licu bio je prilično ozbiljan.

image
The Last Jedi Master/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Ipak, samo dan nakon objavljivanja spornih fotografija par je viđen na zajedničkom ručku u Malibuu. reperovo nesmotreno ponašanje mnoge je iznenadilo, jer njegova veza s Megan od samog početka djeluje vrlo ozbiljno, a izvori bliski paru čak navode kako su spremni i za korak dalje.

image
Megan Fox i Machine Gun Kelly
Splash/Profimedia

"Planiraju se zaručiti i vjenčati nakon što bude finaliziran njezin razvod od Briana Austin Greena. Jako su zaljubljeni, imaju snažnu i intenzivnu vezu", izjavio je anonimni izvor prije nekoliko dana za magazin E!. Inače, Megan Fox i Brian Austin Green razišli su se lani u studenom, kada je ona i službeno podnijela zahtjev za razvodom. Machine Gun Kellyja Megan je pak upoznala na snimanju glazbenog spota i od tada su bili nerazdvojni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:29