SMIJEH JE SEKSI

Seksepilna zvijezda Baywatcha ima neočekivan način borbe protiv trolova: ‘Sve je u glavi...‘

Charlotte McKinney na društvenim mrežama objavljuje fotografije u kupaćim kostimima i donjem rublju, ali i nasmijava pratitelje

Charlotte McKinney u reklami za donje rublje 2018.

 Wolf & Whistle/ Mega/The Mega Agency/Profimedia/Wolf & Whistle/ Mega/the Mega Agency/profimedia

Američki model i glumica, najpoznatija po ulozi Julije u novoj verziji Baywatcha iz 2017. godine, Charlotte McKinney (30) ima poseban način borbe protiv negativnosti s kojom se susreće na Internetu i zahvaljujući kojem ostaje pozitivna i aktivna usprkos pritiscima na društvenim mrežama. Trolove s raznih strana, Charlotte odbija - humorom. Uživa nastupajući kao stand-up komičarka.

image

Charlotte McKinney u reklami za donje rublje 2018.

Wolf & Whistle/ Mega/The Mega Agency/Profimedia/Wolf & Whistle/ Mega/the Mega Agency/profimedia

Charlotte je prve korake u showbizz napravila još 2006. godine kada je napustila školu (što joj je danas tema za šale na vlastiti račun) da bi se bavila modelingom i glumom. Stvari nisu išle previše glatko, jer usprkos zavidnim prirodnim oblinama i ljepoti, nije uspijevala dobiti ugovor ni u jednoj agenciji za modele.

Odlučila je sama graditi svoj portfolio na Internetu, točnije na Instagramu i ubrzo postala dovoljno popularna da o njoj pišu magazini poput Esquirea. To joj je donijelo i prvi ozbiljni angažman za Guess i ugovor s jednom agencijom za modele. Veliku popularnost donijela joj je reklama za fast-food lanac Carl‘s Jr., koja se poigravala Charlotteinim seksepilom, a prikazana je u najbolje moguće vrijeme s najvećom gledanošću u SAD-u, u poluvremenu Super Bowla 2015. godine.

image

Charlotte McKinney

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Bio je to veliki poticaj za karijeru lijepe plavuše koja je konačno dobila mnogo posla. Nosila je donje rublje za poznate brendove, radila na još nekoliko televizijskih i filmskih projekata, među ostalima igrala u filmu "Joe Dirt 2", nastavku komedije "Pustolovine jednog idiota" ("Joe Dirt"). Bila je sudionica američke verzije "Plesa sa zvijezdama" 2015., a onda je slijedila njezina najveća uloga, ona spasiteljice u "Baywatchu" uz Dwaynea Jonsona i Zaca Efrona.

image

Jon Bass, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra, Dwayne Johnson, Ilfenesh Hadera, Charlotte McKinney i Zac Efron, ekipa filma "Baywatch"

Michael Timm/face To Face/Face To Face/Profimedia/Michael Timm/face To Face/face To Face/profimedia

McKinney nikad nije krila da je imala velikih problema u gradnji samopouzdanja i prevladavanju negativnosti. I to je bio jedan od razloga zbog kojih je skupila hrabrost, uzela mikrofon i usudila se zabavljati ljude na pozornici. Ideju da bi u tome mogla uživati dao joj je glumac David Spade s kojim je radila, i koji ju je u jednoj svojoj emisiji nagovorio da nastupi kao stand-up komičarka. Bila je izvrsna.

image

Charlotte McKinney

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Stand up komedija, rekla je Charlotte, nije za slabiće, a na pozornici si potpuno izložen.

- Sve je u glavi. Fokusiram se na sebe. Kao i svi drugi imam dobre i loše dane. Ponekad je teško ostati pozitivan, posebno sa društvenim mrežama gdje stalno gledaš druge ljude i uspoređuješ se s njima i gdje ljudi znaju biti beskrajno okrutni. No, komedija je uvijek bila dio mojeg života i obožavam je. Sretna sam što sam putem naišla na dobre mentore, ljude koji su me ohrabrili da se upustim u to - rekla je Charlotte nedavno.

image

Charlotte McKinney

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Ona i dalje surađuje s modnim brendovima i agencijama, snima reklame i modne editorijale, a svoje fanove uz poneki komični kratki video i isječke s nastupa, oduševljava fotografijama u kupaćim kostimima, donjem rublju i u smjelim modnim kombinacijama. Danas samo na Instagramu ima više d od 2,3 milijuna pratitelja.

Charlotte McKinney na društvenim se mrežama bavi i zdravljem. Već godinama ona pati od kroničnog intersticijskog cistitisa, neinfektivne upale mjehura koja izaziva bol u zdjelici i može jako otežati život oboljeloj osobi. Ona je drži pod kontrolom lijekovima, prehranom bogatom namirnicama koje sadrže protuupalne tvari i vježbanjem, a sa svojim pratiteljima rado dijeli sve tajne i trikove za lakši život s ovom bolešću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 01:05