PLES SA ZVIJEZDAMA

Seksi akademska slikarica i influencerica Deniss Grgić ispala iz showa, Frano Ridjan i Gabriela Pilić oduševili žiri

‘Malo je tuga, ali, što je tu je‘, kazao je Jakov, dodavši da će on i Deniss nastaviti s plesnim treninzima

Frano Ridjan i Deniss Grgić sa svojim plesnim partnerima

 /Ples Sa Zvijezdama

‘Ples sa zvijezdama‘ Nove TV večeras su napustili akademska slikarica i influencerica Deniss Grgić i njen plesni partner Jakov Bjelac.

- Malo je tuga, ali, što je tu je - kazao je Jakov, dodavši da će on i Deniss nastaviti s plesnim treninzima.

- Ja plešem uvijek, a sad se vraćam slikarstvu, premda iz njega nikada nisam ni otišla - kazala je Deniss, koja je sa svojim mentorom Jakovom uz Alena Liverića i Elu Romanov te Emiliju Kokić i Patrika Seretina bila među tri para kojima su večeras prijetile eliminacije. Žiri je spasio Alena i Elu te su potom gledatelji odlučivali hoće li u natjecanju ostati Deniss i Jakov ili Emilija i Patrik.

Tema druge epizode showa bile su nezaboravne godine, a plesni parovi na pozornici su kroz pokret trebali dočarati najvažniju godinu u svom životu.

Show su plesnim nastupom otvorili Maja Drobnjaković i Marko Mrkić koji su plesali cha cha cha, za koji su dobili 29 bodova, te divljenje članova žirija uz dirljivu poruku Larise Lipovac upućenu kineziologinji i sportašici iz Zagreba kojoj je 2017. godine amputirana lijeva potkoljenica zbog opake bolesti.

- Majo, ti svojim nastupom i sudjelovanjem u emisiji dokazuješ da čovjek može savladati sve prepreke samo ako ima volju. Ovo je bilo izvrsno - rekla je Larisa Lipovac.

Alen Liverić i Ela Romanova zaplesali su paso doble i zaradili 26 bodova.

- Ovaj zločesti dečko uopće nije bio loš. Ipak, falilo mi je malo žustrine - rekla je Franka Batelić glumcu.

Ana Zaninović i Mario Ožbolt plesali su jive, ali su zahvaljujući ‘četvorki‘ najstrožijeg člana žirija, nenadmašnog Marka Cibocija, skupili samo 22 boda.

- Na nekim elementima se može raditi - komentirao je Ciboci.

Tara Thaller i Mateo Cvenić za svoj su strastveni tango skupili 30 bodova.

- Vidim da ste uživali. Tara, ti si multitalentirana. Bravo, bilo je strastveno i dinamično - komentirala je Larisa Lipovac.

Frano Ridjan i Gabriela Pilić za svoju su salsu osvojili 31 bod i oduševili žiri.

- Frano, skineš naočale i postaneš pravi latino zavodnik. Bravo! - rekla je Franka Batelić.

- Ovaj tvoj sitan vez koji radiš potječe iz folklora, ali se savršeno uklopio u salsu. Odlična kretnja, a moram primijetiti da si odlično vodio partnericu - istaknuo je Marko Ciboci.

Dario Zurovec i Helena Janjušević plesali su slow fox i osvojili 25 bodova. Nakon njihovog nastupa svi su sa strahom gledali Marka Cibocija koji je u jednom trenu ustao od stola u, kako je rekao, potrazi za niskim ocjenama.

- Hvala bogu da za standardne plesove nisu potrebni kukovi. Vidi se da si po profilu pravi standardaš. Vidim da odlično slušaš svoju partnericu i savjetujem ti da sljedeći put više vodiš ti nju - rekao je Marko Ciboci gradonačelniku Svete Nedelje, prvom našem političaru koji se usudio pojaviti u nekom televizijskom spektaklu.

Marco Cuccurin i Paula Tonković plesni podij zapalili su izvedbom paso doblea.

- Ti si jedna goruća energija, ali trebaš ju znati ukalupiti u centru tijela.Falilo je tenzije, izgledalo je živčano - zaključio je Ciboci paru koji je osvojio 31 bod, a zbog kojeg je u ovoj sezoni showa pala i prva ‘devetka‘ koju je dala Franka Batelić.

Potom je na pozornicu uklizala seksi Deniss Grgić u pratnji svog plesačkog mentora Jakova Bjelca. Akademska slikarica koju obožavatelji uspoređuju s Megan Fox senzualnu rumbu izvela je u seksi srebrnom kostimu koji je više otkrivao nego skrivao, a koji joj je pristajao kao saliven. Par je od žirija osvojio 24 boda.

- Imaš senzualnost, mekane pokrete, ali nedostaje mi malo žara - poručila je Larisa Lipovac Deniss Grgić.

Fran Lauš i Rebecca Krajnović za svoj slow fox dobili su 18 bodova.

- Bili ste bolesni. Niste stigli dovoljno trenirati. Jako ste simpatični, a ti Fran trebaš izvući malo više emocija iz sebe. Drago mi je što niste izgubili motivaciju - rekla je Franka.

Emilija Kokić je s Patrikom Seretinom plesala jive uz pjesmu ‘Rock Me‘ Rajka Dujmića s kojom je kao članica grupe Riva pobijedila na Eurosongu 1989. godine. Osvojili su 26 bodova, a Igor Barberić je pohvalio Emiliju rekavši joj da vlada scenom.

Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec plesali su cha cha cha i osvojili 26 bodova. Ciboci je priznao da ih uživa gledati, pa dodao:

- Da mogu isključiti mozak koji percipira plesne tehnike dao bih vam 10 bodova.

Chef Mario Mandarić i Helena Naletilić plesali su slow fox i osvojili 30 bodova.

- Jedan ste od kompletnijih parova večeras - pohvalila ih je Franka Batelić.

Petra Kurtela i Damir Horvatinčić plesali su cha cha cha i osvojili 24 boda.

- Tvoje poze su super. Imaš duge noge - rekao je Igor Barberić glumici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:42