ODVAŽNA HALJINA

Seksi Britanka zbog koje je bio blokiran Zagreb oduševila seksi kombinacijom na crvenom tepihu: Svi su se okrenuli za njom

Svoje je plave pramenove sklonila s lica u punđu s elegantnom mašnom, a oduševila je modnim izričajem

Kate Beckinsale

 Profimedia/

Kate Beckinsale i dalje privlači pozornost gdje god se pojavila, a ove se nedjelje navečer pridružila zvijezdama na britanskom Vogue and Tiffany & Co. Fashion and Film Partyju u Annabel‘s u nedjelju navečer.

image

Kate Beckinsale na BAFTA after partyju

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Okupljene je oduševila u odvažnoj crnoj haljini s čipkastim korzetom koji se nastavljao u visoke nogavice te se pretočio u dugu crnu šlep suknju. Držeći prijateljicu za ruku probijala se kroz događaj, a svoje je plave pramenove sklonila s lica u punđu s elegantnom mašnom.

Uz redovito pojavljivanje na crvenom tepihu, gdje oduzima dah svojom zavidnom figurom i otmjenim modnim kreacijama, sve oči su bile uprte u 50-godišnju Kate prošlog mjeseca, kada se na Instagramu obrušila na BAFTA-u jer nisu u "In Memoriam" segment planirali uključiti njezinog očuha, Royja, TV redatelja, koji je umro u dobi od 87 godina.

image

Kate Beckinsale na BAFTA after partyju

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Nekoliko dana prije, britanska glumica Kate potvrdila je smrt svog očuha u videu koji je objavila na Instagramu. Kate je otkrila da je razgovarala sa šefovima BAFTA-e o Royevom uključivanju u spomenuti segment u kojem se odaje počast zvijezdama i članovima industrije, ali joj je rečeno da ne mogu jamčiti njegovu pojavu.

image

Kate Beckinsale na BAFTA after partyju

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Tijekom ceremonije, Hannah Waddingham je povodom "In Memoriam" segmenta izvela skraćenu verziju pjesme "Time After Time" Cyndi Lauper, no u montaži očito nije bilo mjesta za odati počast očuhu slavne glumice.

- BAFTA mi je rekla da ne mogu jamčiti da će biti uključen "in memoriam" segment... Dakle, čovjek je mrtav tjedan dana, ali mora na audiciju da odluči je li njegova smrt vrijedna spomena - napisala je Kate i priznala da je bila "užasnuta" odlukom BAFTA-e, s obzirom na Royev golem opus i nagradu za postignuća koja mu je dodijelila Akademija.

Podsjetimo, Kate je u studenom 2022. blokirala ulice Zagreba kad je s holivudskom filmskom ekipom snimala film "Canary Black“ u kojem ima glavnu ulogu. Blokirana je bila Hebrangova ulica od Preradovićeve do Savske ceste. Snimali su uglavnom automobilske potjere pa je zato ulica bila zatvorena čitavu noć, a zaštitari su bili raspoređeni kako bi preusmjeravali pješake i promet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:22