SULUDO

Seksi Britanka zbog koje je bio blokiran Zagreb otkrila bizaran detalj iz kreveta: ‘Zovite me čudnom...‘

Kate Beckinsale i dalje pati za svojim mačkom

Kate Beckinsale 

 Jon Kopaloff/Getty Images/Profimedia/Jon Kopaloff/getty Images/profimedia

Britanski mediji pišu kako su Britanci poznati po tome da vole životinje, ali da nitko ne može biti veći ljubitelj od zgodne glumice Kate Beckinsale (50). Naime, u lipnju je u dobi od 19 godina umro njezin mačak Clive, a ona još uvijek tuguje za njime. Otkrila je da joj toliko nedostaje da svaku noć spava s njegovim pepelom.

Otkrila je to kada ju je jedna obožavateljica pitala je li njezin mačak kremiran ili pokopan.

„Kremiran, i nazovi me čudnom, ali svaku noć spavam s njegovim malim lijesom u krevetu“, odgovorila je.

Također, objavila je niz fotografija sa stvarima i ljudima koje su je utješile i popravile joj raspoloženje. Jedna od fotografija prikazuje portret Clivea okruženog svijećama.

Beckinsale je redovno svojih 5,6 milijuna pratitelja obavještavala na društvenim mrežama o ludorijama svog sivo-bijelog Perzijanca. Kad je uginuo, Kate je bila shrvana.

„Moje srce je apsolutno i potpuno slomljeno. Za svaki dio svoje kuće osjećam kao da bi on trebao biti tamo“, napisala je.

Ova velika ljubiteljica mačaka Clivea je dobila još kao mačića. Svake godine bi ga uređivala tematski za Božić i Noć vještica, a često su imali i usklađene modne kombinacije.

Podsjećamo, Kate je u studenom 2022. blokirala ulice Zagreba kad je s holivudskom filmskom ekipom snimala film „Canary Black“ u kojem ima glavnu ulogu. Blokirana je bila Hebrangova ulica od Preradovićeve do Savske ceste. Snimali su uglavnom automobilske potjere pa je zato ulica bila zatvorena čitavu noć, a aštitari su bili raspoređeni kako bi preusmjeravali pješake i promet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:26