LJUBAVNI TROKUT

Seksi Emily uhvaćena kako se ljubi s Harryjem Stylesom, a sad svoju prijateljicu ‘moli za oprost‘: ‘Ovo je izdaja!‘

Wilde se navodno drži podalje od odnosa Harryja i Emily i ne želi imati ništa s tim

Olivia Wilde i Emily Ratajkowski

 Profimedia/screenshot/

Emily Ratajkowski "moli" za oprost prijateljicu Oliviju Wilde, rekao je izvor za Page Six, nakon što je video manekenke kako se ljubi s Olivijinim bivšim, Harryjem Stylesom, postao viralan.

Tijekom vikenda Daily Mail je objavio video na kojem dobitnik Grammyja i manekenka razmjenjuju poljupce na ulici u Tokiju, a izvor za Page Six tvrdi da su Wilde i Ratajkowski prijateljice te da je ona sada "moli za oprost".

"Ovo je izdaja", dodao je izvor.

image

Olivia Wilde

Michael Tran/Afp

Prije samo nekoliko tjedana, Wilde i Ratajkowski fotografirane su kako se druže na partiju Vanity Faira nakon dodjele Oscara, a društvo im je pravila i britanska manekenka Adwoa Aboah. Prošlog lipnja Wilde i Ratajkowski su sjedile jedna pokraj druge u VIP dijelu na Stylesovom pariškom koncertu, gdje su viđene kako se druže i plešu zajedno.

Emily je čak stala u Olivijinu obranu kada se suočila s kritikama zbog svoje veze sa Stylesom dok je promovirala film "Don‘t Worry Darling".

"Prošle godine svjedočili smo ovom ludilu s Amber Heard i Olivijom Wilde, gdje ih se karakterizira kao čudovišta ili vještice... Kada vidite kako svijet reagira na žene, zbilja je teško ne biti ekstreman", rekla je Ratajkowski za Elle UK i dodala da se "osjeća vrlo zaštitnički".

image

Harry i Olivia

Splash/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Kada su u pitanju njezina prijateljica i bivši dečko Styles, izvor tvrdi da Wilde ne želi imati ništa s tim te da se drži podalje od svega. Njihov poljubac, koji je ekspresno postao viralan, samo je nastavak ljubavne drame koja je započela prekidom veze između Jasona Sudeikisa i Olivije Wilde, koja je glumca navodno ostavila baš zbog deset godina mlađeg Stylesa. Nakon silnih svađa, okršaja i dramatičnih ispada, Styles i ona su se razišli.

image

Emily Ratajkowski

Nadja Sayej/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Osim sa Stylesom, Emily je u proteklih nekoliko mjeseci viđena na spojevima s Peteom Davidsonom, Ericom Andréom, Jackom Greerom i DJ-em Oraziom Rispom. Nedavno se slušateljima svog podcasta "High Low" požalila da joj je teško dejtati jer "kad god ode na drugi spoj, svi to saznaju".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:25