SHANIA NE STARI

Seksi korzet, mrežaste čarape i kaubojske čizme... Svi su u nevjerici: ‘Ona ima 57 godina?!‘

Pjevačica je oduševila svojim izgledom na nastupu u Michiganu, a izvrsne odjevne kombinacije nosila je i ranije

Shania Twain na CMT Music Awardsu u travnju 2023.

 Profimedia/

Legendarna kanadska pjevačica Shania Twain (57) u nedjelju navečer, po tko zna koji put, pokazala je svoje fleksibilne plesne pokrete na pozornici u Michiganu. Twain, poznata kao ‘kraljica country popa‘, za ovu prigodu odjenula je crni korzet s mnoštvom dijamanata, a njezine duge noge istaknule su i mrežaste čarape. Kako bi dodala više country stila u odjevnu kombinaciju, nosila je kaubojske čizme. Ogrnula se i šarenim ogrtačem...

Njezini obožavatelji već su navikli da izgleda puno mlađe nego što jest, a na koncertu je dobro zabavila publiku svojim hitovima. Twain je najpoznatija po hitovima „Man, I Feel Like A Woman” i baladi „You‘re Still The One”. Ovaj nastup održala je na trećem danu Faster Horses Country Music Festival kojem je ovo bilo 10. izdanje.

Ranije ove godine pjevačica je odjenula haljinu s razdjeljkom na bedrima, a na to je imala i komentar.

image

Shania Twain na CMT Music Awardsu u travnju 2023.

Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia/Goffphotos.com/goff Photos/profimedia

- Život je prekratak da bi nosila dosadnu odjeću! - napisala je na Instagramu, pa dodala kako je odjeća moćan alat kojim prenosi svoju osobnosti i izražava kreativnost.

- Uz to što se volim družiti s mojim prijateljima, odjeća je jedna od mojih omiljenih stvari u vezi dodjela nagrada! - zaključila je.

Takav stav Twain je pokazala i na ovom nastupu u Michiganu. Nedavno je privukla pažnju vrućim ljubičastim svjetlucavim Channel hlačicama s crnim čizmama do bedara.

U nedavnom intervju izjavila je da sve žene bi trebale prihvaćati ono što vide u ogledalu.

- Smatram da trebaš se pogledati u ogledalo i biti u miru s time kako izgledaš. Samo ću postati starija i opuštenija, ako sada mrzim sebe, u kakvom ću stanju biti za pet ili deset godina?- zadovoljna je pjevačica, prenosi Mirror.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 22:49