MAJKA PETERO DJECE

Seksi Nicole Murphy: ‘Cool je što ne izgledam kao prosječna baka, bit ću ovakva i kad pređem 60-u!‘

Vježbanje joj, kaže, pomaže da se oslobodi stresa, a osim što najmanje četiri puta u tjednu ide u teretanu, pazi i na prehranu
Nicole Murphy 
 Shotbynyp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Nicole Murphy, bivša manekenka i poduzetnica te bivša supruga holivudskog glumca Eddieja Murphyja (59), redovite treninge ne propušta ni u jeku pandemije koronavirusa. Atraktivna 53-godišnjakinja, inače majka petero djece i baka dvogodišnje djevojčice Evie Isle, snimljena je na izlasku iz teretane u Los Angelesu. Sa zaštitnom maskom na licu, odjevena u kratki top i tajice, Nicole je pokazala zavidnu figuru i oduševila prolaznike.

image
Nicole Murphy
Shotbynyp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Genetika je najzaslužnija za moju dobru liniju. Rodila sam pet puta i tijelo mi je odlično reagiralo na sve promjene kroz koje sam prolazila u trudnoćama. Blagoslovljena sam zbog toga, ali ipak moram uložiti i određeni trud kako bih ostala u formi. Sa svakim djetetom bilo mi je sve teže vratiti se na prvobitnu kilažu, ali uspjela sam. Ma što se mene tiče, mogla sam roditi još pet puta! - izjavila je svojedobno Nicole.

Vježbanje joj, kaže, pomaže da se oslobodi stresa, a osim što najmanje četiri puta u tjednu ide u teretanu, pazi i na prehranu.

- Mislim da je prilično cool što ne izgledam kao prosječna baka! Želim ostati zdrava, želim moći trčati sa svojom unučicom. Uostalom, želim izgledati dobro za sebe, ali i za sljedećeg muškarca koji će mi ući u život, to mi je dodatna motivacija! Uvijek sam pazila na sebe, nisam htjela biti jedna od onih žena koja se zapusti u braku. Svjesna sam svojih godina i znam da ne mogu vratiti vrijeme, ali mogu se potruditi da ovako dobro izgledam i kad pređem 60-u! - rekla je nedavno gospođa Murphy.

image
Nicole Murphy
Shotbynyp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:32