NEPREPOZNATLJIVA

Seksi plavuša, koja se proslavila 90-ih, viđena je u javnosti nakon 13 godina: Nitko je nije prepoznao

Prije ovoga, Fonda je zadnji put snimljena 2009. godine dok je prisustvovala premijeri Tarantinova filma ‘Nemilosrdni gadovi‘

Bridget Fonda

 Profimedia

Filmska zvijezda 80-ih i 90-ih, Bridget Fonda, izgledala je gotovo neprepoznatljivo kad je prošlog tjedna viđena prilikom rijetkog izleta u Los Angelesu, u Kaliforniji.

Bivša holivudska ljepotica (58), koja se 2002. godine povukla iz glume nakon pojavljivanja u nizu hvaljenih filmova, viđena je prvi put nakon 13 godina još u siječnju, a sada je ponovno fotografirana - odjevena u gotovo jednaku odjeću.

image

Bridget Fonda

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Fonda je tako viđena u udobnim tamnim hlačama i prugastoj crno-bijeloj majici V izreza dok je bila u kupovini u jednoj trgovini koja drži asortiman za uređenje okoliša. Bez šminke i s kosom skupljenom u rep nekadašnji obožavatelji nisu je uopće prepoznali. Nekadašnja vitka plavuša danas ima desetak kilograma više, prosijedu kosu i koristi naočale za vid.

image

Bridget Fonda

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Prije ovoga, Fonda je zadnji put snimljena 2009. godine dok je prisustvovala premijeri Tarantinova filma ‘Nemilosrdni gadovi‘.

Fonda se navodno povukla iz javnosti kako bi se mogla usredotočiti na odgoj svog sina, a s obitelji živi na ranču u Santa Barbari.

Nekadašnja filmska zvijezda dolazi iz duge loze poznatih glumaca - njezin djed bio je hvaljena filmska zvijezda Henry Fonda, otac joj je Peter Fonda, a teta poznata ikona Jane Fonda. Sama Bridget počela je glumiti u dobi od četiri godine te joj je prva uloga bila u filmu ‘Easy Rider‘ iz 1969.

image

Bridget Fonda

Rights Managed/Mary Evans Picture Library/Profimedia/Rights Managed/Mary Evans Picture Library/Profimedia

Poznata je po ulozi Allison Jones u trileru iz 1992. ‘Single White Female‘, a iste godine pojavila se uz Matta Dilliona u romantičnoj komediji ‘Singles‘.

U Tarantinovoj kriminalističkoj drami ‘Jackie Brown‘ iz 1997. glumila je Melanie Ralston uz Roberta De Nira, Samuela L. Jacksona i Pam Grier. Također je ostvarila uloge u drami ‘Scandal‘, romantičnoj komediji ‘You Can‘t Hurry Love‘, komediji ‘Shag‘, kultnom ‘Kumu 3‘ s Alom Pacinom i Diane Keaton, akcijskom trileru ‘Kiss of the Dragon‘ i brojnim drugim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 17:40