VERONIKA RAJEK

Seksi Slovakinja koju povezuju uz slavnog neženju teži nečemu još većem: ‘Želim biti anđelica Victoria’s Secreta‘

Pažnju je privukla kada je izrazila svoju ljubav prema nedavno razvedenom nogometašu, a mnogi su uvjereni da sada izlazi s njim

Veronika Rajek

 Instagram/Veronika Rajek

Veronika Rajek, 26-godišnja slovačka manekenka, koja je postala viralna u prosincu kada je izrazila svoje oduševljenje poznatim američkim nogometašem Tomom Bradyjem, nedavno je podijelila svoje ciljeve u karijeri te buduće planove u modelingu.

- Oduvijek sam željela biti manekenka za Victoria’s Secret jer sam visoka 180 centimetara, imam 57 kilograma i naporno radim. Najveći san mi je biti na naslovnici magazina „Sports Illustrated”, priznaje Veronika za The Sun.

Bradyjeva bivša supruga, manekenka Gisele Bündchen, bila je Victoria‘s Secret anđelica od 1999. do 2006. Par se rastao u listopadu prošle godine, nakon 13 godina braka.

image

Tom Brady i Gisele Bündchen

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Nakon što je Veronika izrazila svoju ljubav prema zvijezdi američkog nogometa na društvenim mrežama, mnogi su je počeli uspoređivati s njegovom bivšom suprugom. Nekolicina obožavatelja vjeruje i da su nogometaš i manekenka počeli izlaziti.

U međuvremenu, Veronika ističe koliko je uzbuđena zbog projekata na kojima radi, ali ostaje tajnovita o svojim budućim planovima.

- Radim na novom projektu i nadam se da će to biti nešto veliko. Imam dobre ljude oko sebe, otkrila je Veronika koja je i priznala da bi jednoga dana htjela biti majka.

- Ne znam gdje ću biti za 10 godina, ali nadam se da ću biti dobra majka puna podrške i imati obitelj, govori mlada Slovakinja koja je privukla pozornost u svijetu sporta spomenutom objavom na društvenim mrežama.

- Vidjela sam legendu i ako me netko ponovno pita volim li Bradyja, da, volim ga, pokažite mi nekoga tko ne voli, napisala je u prosincu uz fotografije na kojima nosi njegov dres.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:10