MAYA JAMA

Seksi voditeljicu o kojoj svi pričaju optužili da ima umjetne grudi: Ovom njezinom odgovoru nisu se nadali

Komentatori na društvenim mrežama nikada ne spavaju pa su tako sada 28-godišnju voditeljicu optužili da izgleda preumjetno

Maya Jama

 Instagram/Profimedia/

Nakon što se zbog pandemije covida-19 tri godine nije emitirao, nova sezona reality showa ‘Love Island‘ započela je s emitiranjem, a otvorila ju je zgodna voditeljica Maya Jama. Maya je zamijenila Lauru Whitmore, a odmah su uslijedile brojne pohvale za njezin seksepilan izgled.

Međutim, komentatori na društvenim mrežama nikada ne spavaju pa su tako sada 28-godišnju voditeljicu optužili da izgleda preumjetno te da nema prirodne grudi.

Voditeljica se pojavila u crnom grudnjaku i potpuno prozirnoj bluzi, a tijekom cijele sezone showa gledatelje je častila modnim izdanjima u ukupnoj vrijednosti od 20 tisuća funti. Međutim, jedan korisnik Twittera zamjerio joj je da izgleda preumjetno.

"Maya Jama izgleda tako lažno. Zašto si je ugradila silikone u grudi, izgledaju tako neprirodno. Sigurno se muškarcima to baš i ne sviđa, a glas joj je grozan. Ne znam zašto ljudi misle da je bolja od prethodne voditeljice", glasila je kritika na Twitteru.

Maya mu nije ostala dužna pa mu je samo kratko poručila da su ‘njezine grudi prirodne‘.

Brojni drugi obožavatelji stali su u obranu voditeljice te joj savjetovali da se ne obazire na ružne komentare te da su njima i ona i njezin glas jednostavno prekrasni.

"Nemoj se mijenjati, volimo te baš takvu kakva jesi", zaključili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:54