RAT OKO NOVCA

Seksipilnu talijansku influencericu suprug ostavio zbog humanitarnog skandala: S novom zbrisao u Miami

Chiara je sudjelovala u humanitarnoj akciji donacije za bolnicu, a onda su se javili da njezinu donaciju nisu primili

Chiara Ferragni

 Dica/Profimedia

Influencerica Chiara Ferragni razvodi se od repera Fedeza nakon 8 godina ljubavi, pišu talijanski mediji. Jedna od najpoznatijih influencerica na svijetu nedavno je imala skandal oko humanitarne akcije.

Problemi u njihovoj vezi počeli su navodno još za vrijeme prošlogodišnjeg Sanrema, ali Chiara je odgodila donošenje bilo kakvih odluka kako bi podržala bolesnog supruga, piše Dagospia.

image

Chiara Ferragni i Fedez

Mondadori Portfolio/Ddp Usa/Profimedia/Mondadori Portfolio/ddp Usa/profimedia

Ipak, kad se ona našla u nevolji Fedez nije imao razumijevanja i okrivio nju te njezine pravne probleme za negativan učinak na njegovo poslovanje. To je uzrokovalo rasprave koje su eskalirale tako da je Fedez otišao u Miami sa svojom pomoćnicom i napustio dom u kojem je živio s influencericom.

Skandal s humanitarnom akcijom dogodio se u prosincu kad je Talijanka u suradnji s kompanjom Balocco kreirala blagdanski kolač s njezinim prezimenom koji se prodavao po 9 eura. Sav prihod od toga trebao je biti uplaćen torinskoj dječjoj bolnici za kupnju novog aparata za liječenje djece oboljele od osteosarkoma i Ewingovog sarkoma. Kad je akcija završila, javili su se iz bolnice kako nisu dobili donaciju od Chiare Ferragni, već da im je brend Balocco uplatio i prije početka akcije donaciju od 50 000 eura.

image

Chiara Ferragni

Veeren -christophe Clovis/Bestimage/Profimedia/

"Donirat ću milijun eura bolnici za potporu skrbi za djecu. Ali to nije sve: radim to javno jer sam shvatila da sam pogriješila u komunikaciji. To je greška koju neću ponoviti u budućnosti. Potpuno ću odvojiti svaku dobrotvornu aktivnost, kojima se oduvijek bavim i čime ću se nastaviti baviti, od komercijalnih aktivnosti. Jer čak i ako je krajnji cilj dobar, to može generirati nesporazume ako nije bilo dovoljne kontrole nad komunikacijom", rekla je kasnije Chiara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 15:25