JENA MALONE

‘Seksualno sam napadnuta dok sam snimala film ‘Igre gladi‘. Sada učim kako oprostiti‘

Danas 38-godišnja glumica otvoreno je na svom Instagramu podijelila strašnu traumu i pozvala sve koji trebaju pomoć da joj se obrate

Jena Malone

 Xavier Collin/image Press Agency/The Mega Agency/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/the Mega Agency/profimedia

Gumica Jena Malone otkrila je da je doživjela seksuani napad dok je snimala film "Igre gladi: Šojka rugalica - 2. dio". Kako je prenio Page Six, 38-godišnja glumica svojim je pratiteljima na Instagramu poslala svojevrsno upozorenje, ali i poziv uz fotografiju na kojoj se nalazi u polju pšenice nastalu nakon što je završila film koji je režirao Francis Lawrence 2015. godine.

"Ova je fotografija snimljena odmah nakon što sam završila film i morala se pozdraviti sa svima na snimanju. Snimali smo na prekrasnom imanju u jednom selu u Francuskoj i zamolila sam vozača da me pusti u polje kako bih mogla plakati i uhvatiti ovaj trenutak. Iako mi je to vrijeme u Parizu bilo iznimno teško, jer prolazila sam kroz težak prekid i bila seksualno napadnuta od strane nekog s kim sam radila, bila sam istodobno tako puna zahvalnosti za ovaj projekt, ljude s kojima sam se zbližila i na nevjerojatnoj ulozi koju sam dobila", napisala je Malone.

Glumica je dodala kako uskovitlanu mješavinu emocija, koju i dalje osjeća, tek sada uči sortirati i da bi voljela da to nije povezano s tako traumatičnim događajem za nju. Zvijezda filma "Sucker Punch" rekla je i kako je "vrlo naporno radila na izliječenju, učila što znači pravda, kako se pomiriti s osobom koja ju je zlostavljala i kako se pomiriti sama sa sobom." Tko ju je napao, nije otkrila.

Dodala je da joj je bilo jako teško govoriti o svojoj ulozi u "Igrama gladi" i svom liku, a da ne osjeti žestinu onog što joj se tada dogodilo. Međutim, kazala je i da je spremna proći kroz traumu te vratiti radost i sreću zbog onog što je postigla.

"Puno ljubavi za vas preživjele vani. Proces je tako spor i nelinearan. Želim reći da sam ovdje za svakoga tko treba razgovarati ili otvoriti dotad nekomuniciran prostor u sebi. Molim te, javi mi se ako ti treba siguran prostor da te čuju", uputila je javni poziv Malone. Ubrzo su njezin Instagram preplavile stotine komentara podrške.

Malone se proslavila glumeći u filmu "Bastard Out of Carolina" iz 1996., za koji je osvojila nagradu Young Artist. Od tada je glumila u nizu filmova i TV emisija, uključujući "Igre gladi: Vatra" iz 2013. i oba dijela "Igre gladi: Šojka rugalica" zajedno s Jennifer Lawrence, Liamom Hemsworthom i drugima. Prošlog ljeta Malone je obznanila da je panseksualka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 10:58