SAVRŠENA MLADENKA?

Selena Gomez iznenadila javnost: Svi su zastali u šoku kad je osvanula na ulici u predivnoj vjenčanici

Nosila je viseće naušnice, a tamnu kosu skupila je u nisku punđu te dodala dašak boje jarko crvenim ružem za usne

Selena Gomez tijekom snimanja serije

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Mlada pjevačica i glumica Selena Gomez transformirala se u savršenu mladenku dok je ovog utorka u New Yorku snimala scene za treću sezonu hit serije "Only Murders in the Building".

image

Selena Gomez u vjenčanici

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Gomez, koja u seriji glumi Mabel Moru, oduševila je sve koji su imali priliku vidjeti fotografiju na kojoj je u haljini u stilu princeze, a koju je kombinirala s dugim tradicionalnim velom i prozirnim rukavicama. Popularna je 30-godišnjakinja nosila viseće naušnice dok je tamnu kosu skupila u nisku punđu, a dodala je dašak boje jarko crvenim ružem za usne.

image

Selena Gomez tijekom snimanja serije

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Njezini kolege Martin Short i Steve Martin također su prikazani na nekim snimkama, dajući obožavateljima serije naznake o budućnosti priče. Steve Martin je na Twitteru podijelio sliku sa Selenom u vjenčanici i s glumicom rekreirao izgled oca i mladenke koji su spremni prošetati do oltara.

Ranije u utorak, pjevačica je viđena u još jednom glamuroznom izdanju na setu u New Yorku, tvrdi Daily Mail. Nosila je elegantnu duboku crnu haljinu i grimizni ruž tijekom scena s Martinom i Shortom, a u jednoj misterioznoj sekvenci, Selena se mogla vidjeti kako izlazi iz jednog prolaza sa svodom dok su Steve i Martin mahnito gestikulirali pokraj nje.

Ubrzo nakon početka emitiranja serije 2021., Selena je pričala o iskustvu rada s dva "titana komedije".

- Odmah su mi dali osjećaj kao da sam dio trija. Jednostavno su najbolji. Iznimno su skromni i ljubazni i imaju drugačiji pogled na život od bilo koga koga sam ikada upoznala - rekla je za People.

image

Selena, Martin Short i Steve Martin

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

- Pitala sam ih o tome kakav je život nekad bio, i uvijek je bilo zanimljivo slušati o industriji i kako je nekada izgledala. Osjećala sam se kao spužva, samo upijam sve što mogu. Svi si šaljemo lančane e-mailove - ispričala je Selena.

image

Selena Gomez i Steve Martin te Martin Short tijekom snimanja serije

Janet Mayer/startraksphoto.com/Instar Images/Profimedia/Janet Mayer/startraksphoto.com/instar Images/profimedia

Naime, u seriji njih troje igraju ljude koji slučajno žive u istoj stambenoj zgradi i svi jako vole slušati podcaste koji se bave "true crime" tematikom, odnosno, ubojstvima i otmicama. Kad netko bude ubijen u zgradi u prvoj sezoni, glavni akteri koriste svoje amaterske vještine traganja kako bi pokušali doći do dna zločina.

Paul Rudd, koji je imao epizodnu ulogu u finalu druge sezone i reprizira svoju ulogu u trećoj sezoni, obasuo je Selenu pohvalama u nedavnom intervjuu.

- Najčudesnija je stvar biti u toj sobi. Selena je sjajna i radio sam sa Selenom, ona mi je stvarno dobra prijateljica. Obožavam je - rekao je slavni Rudd.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:54