TOKSIČNO OKRUŽENJE

Selena Gomez opet uzima pauzu zbog svađe s Kylie Jenner i Hailey Bieber: ‘Prestara sam za ovo‘

- Dobro sam, volim samu sebe i nije me briga, ali da, uzimam pauzu jer je ovo postalo glupo, a ja imam 30 godina, napisala je

Selena Gomez

 Instagram/Selena Gomez

Mlada pjevačica Selena Gomez odlučila je ponovno uzeti pauzu od društvenih mreža. Sve je započelo nakon što su po internetu počele kružiti glasine da su reality zvijezda Kylie Jenner i manekenka Hailey Bieber ismijale njezine obrve u jednom TikTok videu.

@devotedly.yours Replying to @happy_mama3 Selena Gomez is a such a kind soul and I love that she will never get involved in the petty drama ? #kyliejenner #haileybieber ♬ original sound - Nuha

Pjevačica i glumica odlučila je tako ponovno povući se na neko vrijeme što je obznanila svojim obožavateljima putem TikTok videa.

- Jako sam sretna, blagoslovljena, imam najbolje prijatelje i najbolje obožavatelje na svijetu, ne mogu biti sretnija. Dobro sam, volim samu sebe i nije me briga, ali da, uzimam pauzu od društvenih mreža jer je ovo malo glupo, a ja imam 30 godina, prestara sam za ovo, objasnila je.

U međuvremenu je Kylie demantirala glasine o svađi, a isto to je napravila i Selena koja ne prati samo svoje ‘hejt‘ komentare na društvenim, već i one svoje najbolje prijateljice, pjevačice Taylor Swift.

Stala je u njezinu obranu nakon što su u javnost izašle stare snimke na kojima je ismijava Hailey Bieber, manekenka i supruga pjevača Justina Biebera. Gomez i Bieber inače su dugi niz godina bili u vezi.

image

Selena Gomez i Justin Bieber 2011.

Valerie Macon/Afp

- Žao mi je, ona je moja najbolja prijateljica i nastavlja biti najbolja u igri, napisala je Selena putem Instagrama referirajući se na Haileyin komentar.

Međutim, dok su mnogi podržali Selenu, nekima ipak nije jasno zašto pjevačica uopće ulazi u brojne "drame" koje nerijetko stvaraju sami obožavatelji na društvenim mrežama, a osobito one povezane s njezinim bivšim dečkom koji je već pet godina u braku.

image

Justin i Hailey Bieber 2022.

Angela Weiss/Afp

- Što nije u redu sa Selenom? Zar stvarno mora komentirati sve vezano uz Hailey? Opsjednuta je, ovo je tako sramotno…, napisala je jedna korisnica Instagrama.

Usprkos tome što su i pjevačica i manekenka nasmiješeno pozirale za zajedničku fotografiju jednom prilikom, mnogi su počeli sumnjati da se radi o marketinškom triku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:30