NE ODOBRAVAJU

Selena Gomez podijelila fotku na kojoj se ljubi s novim dečkom, a fanovi ljuti: ‘Posramljivao te dok je hvalio Biebera!‘

Gomez je poručila svojim obožavateljima da će, ako im je stvarno stalo do nje, vidjeti da je sad najsretnija

Selena Gomez i Benny Blanco

 Profimedia/

Pjevačica i glumica Selena Gomez (31) objavila je niz fotografija s nedavnog 34. rođendana svoje najbolje prijateljice Taylor Swift, a onda sa zadnjom fotografijom pohvalila se svojom novom ljubavi. Na zadnjoj crno-bijeloj fotografiji sjedi u krilu glazbenog producenta Bennyja Blanca dok se ljube.

image

Benny Blanco i Selena Gomez

Instagram/selena Gomez/

Na još jednoj fotografiji vidi se da Benny grli Selenu. Ona je uz fotografije stavila zanimljiv opis.

„New York, moji najdraži trenuci s tobom ovaj tjedan.“

Benny je komentirao niz fotografija emojijem ananasa.

Na jednoj od fotografija Selena se veseli sa slavljenicom Taylor i prijateljima s velikom rođendanskom tortom i upaljenim svijećama ispred njih. Tu su i fotografije Selene kako uživa u toplom napitku u restoranu, kako pozira s dvije plastične šalice kave u crno-bijelom kaputu, kako iz kreveta gleda seriju, pa je u niz dodala i fotografiju New Yorka.

Obožavatelji ne obožavaju Bennyja

Selena ne dopušta da je reakcija obožavatelja spriječi da pokaže svoju ljubav prema Bennyju. U utorak je pjevačica podijelila fotografiju s glazbenim producentom na svojoj Instagram priči. Na fotografiji se vidi Blanco kako grli Gomez straga dok se ona smije. Prošli tjedan je šokirala obožavatelje kad je otkrila da je šest mjeseci u vezi s Blancom.

Selenini obožavatelji ljuti su na ovaj odnos jer smatraju da ju je ranije posramljivao. Smeta im intervju u kojem je Benny rekao da Selena radi umjetnost kao dijete, a hvalio je njezinog bivšeg dečka Justina Biebera. Tako je Benny govorio 2020. u podcastu Zacha Sanga, ali čini se da to vlasnici brenda šminke Rare Beauty ne smeta.

Dok je u Instagram komentarima jedan obožavatelj kritizirao što je s nekim tko ju je ranije posramljivao, ona je odgovorila.

„Lol, da, i još uvijek je bolji od bilo koga s kim sam ikad bila. Činjenica“, napisala je.

image

Selena Gomez, Benny Blanco

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Drugi obožavatelj je napisao da ju je Blanco „prokleo“, a ona je odgovorila „on je najbolja stvar koja mi se ikad dogodila“.

Gomez je poručila svojim obožavateljima da ako im je stvarno stalo do nje, vidjet će da je sad najsretnija.

„Ako ti nije stalo, slobodno reci što god želiš. Ali nikada neću dopustiti da vaše riječi vode moj život. Ikad.“

image

Selena Gomez, fotografija s Bennyjem Blancom

/Instagram

Selenu su prije povezivali sa Zaynom Malikom i Andrewom Taggartom iz The Chainsmokersa. Navodno je hodala s Andrewom u siječnju 2023. i Zaynom u ožujku 2023.

Selena je hodala s Justinom Bieberom s prekidima od 2009. do početka 2018., s The Weekndom 2017. i s Nickom Jonasom nakratko 2008. Također su je povezivali s Taylorom Lautnerom, Zeddom, Charliejem Puthom, Samuelom Krostom i Niallom Horanom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:13