NOVA ROMANSA

Selena Gomez potvrdila vezu s prijateljem Justina Biebera? Fanovi zabrinuti: ‘Ne pazi na sebe‘

Neki fanovi su sumnjali da je aktivnost na Seleninu Instagramu neuobičajena i da je račun hakiran, ali ona je nastavila pisati

Selena Gomez

 Michael Tran/Afp

Čini se da je pjevačica i glumica Selena Gomez potvrdila da hoda s producentom Bennyjem Blancom, prijateljem i suradnikom njezina bivšeg Justina Biebera. U nizu komentara na Instagramu otkrila je da su skupa šest mjeseci.

„Selena Gomez naizgled potvrđuje da je u vezi“, glasio je natpis na fotografiji fan stranice Popfaction, na što je pjevačica odgovorila „činjenice“.

image

Selena Gomez u komentarima aludira da je zaljubljena

Screenshot/instagram/

Također, lajkala je fotografiju fan stranice na kojoj piše: „Šuška se da Selena Gomez izlazi s producentom Bennyjem Blancom“.

U jednom komentaru dala je naslutiti da je Blanco (35) njezino „apsolutno sve“, dok je u drugom tvrdila da je on „najbolja stvar koja joj se dogodila“.

„On je još uvijek bolji od bilo koga s kim sam ikad bila. Činjenice“, dodala je.

„Ponašao se prema meni bolje nego prema bilo kojem ljudskom biću na ovoj planeti”, napisala je u četvrtoj poruci. Iako, nekim fanovima je ovo bila neobična aktivnost na njezinom profilu i sumnjaju da je hakiran.

„Ne razumijem… sretna sam. Ako ti nije stalo slobodno reci što god želiš. Nikad neću dopustiti da tvoje riječi vode moj život. Nikad. Gotova sam“, pisala je Selena.

Nakon toga, na Seleninoj Instagram priči podijeljena je fotografija Selene u zagrljaju muškarca koji izgleda kao Blanco.

image

Selena Gomez i misteriozni muškrac

Screenshot/instagram/selena Gomez/

„Samo podsjetnik koliko cijenim i volim svakoga od vas“, napisala je na priči nakon.

Njih dvoje zajedno su radili na pjesmi „I Can‘t Get Enough“ iz 2021. i od tad su bliski. Selena je to potvrdila komentarom ispod Blancove najave kuharice 2. studenog, napisavši: „Konačno.“ Također je podijelila njegovu objavu na svom Instagram Storyju i nazvala ga „jednim od [njezinih] favorita.“

Osim toga, Selenina majka Mandy Teefey, prati Blanca na Instagramu. Još jedan dokaz o potencijalnoj ljubavnoj vezi je što je Gomez natuknula da je zaljubljena u svojoj seriji „Selena + Chef: Home for the Holidays“, koja se počela emitirati 30. studenog.

Čak i prije priznanja „za simpatiju“, Blanco je bio na proslavi Selenina 31. rođendana u srpnju.

image

Selena Gomez i Benny Blanco

/Twitter/benny Blanco

Zabrinuti fanovi

Unatoč dokazima koji povezuju njih dvoje, neki su obožavatelji zabrinuti da Gomez ne pazi na sebe jer je Blanco prethodno govorio negativne komentare o pop zvijezdama hvaleći Biebera kao drugačijeg.

„Justin nije jedan od onih pop umjetnika koji dijele kolač”, rekao je u emisiji „Zach Sang Show” u listopadu 2020.

„Kao što znate, oni kažu: ‘Ovo je moj novi singl i evo moje linije šminke‘. A on, Justin, ‘Jo. Imam prištić i danas sam zabrinut.‘ Uvijek je bio iskren u vezi s tim stvarima.”

image

Benny Blanco

Robyn Beck/Afp/Profimedia/Robyn Beck/afp/profimedia

Njegovi komentari uslijedili su mjesecima nakon što je Gomez izbacila svoju kozmetičku liniju Rare Beauty, a obožavatelji su odmah optužili glazbenika da ju je zasjenio.

Gomez je otvoreno govorila o svojoj tjeskobi i depresiji i uzela je nekoliko pauza na društvenim mrežama kako bi pomogla svom mentalnom zdravlju. Prije nego što su je povezivali s Blancom, Gomez je viđena kako se drži za ruke s Drewom Taggartom iz Chainsmokersa u siječnju ove godine.

image

Selena Gomez i Andrew "Drew" Taggart

The Mega Agency/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Mega Agency/backgrid/backgrid Usa/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 19:15