ISKRENA ISPOVIJEST

Selena Gomez priznala: ‘Da, lagala sam. Govorila sam da mi to ne smeta, a zapravo sam isplakala more suza‘

Slavna pjevačica sada je priznala da na nju utječu negativni komentari na račun njezina izgleda

Selena Gomez

 Instagram/Planet/Profimedia/

Pjevačica Selena Gomez priznala je da je "lagala" da na nju ne utječu negativni komentari na račun njezina izgleda te je otkrila da je znala ‘isplakati more suza u svojoj sobi zbog toga‘.

"Lagala sam. Otišla bih na internet, objavila bih fotografiju i rekla samoj sebi: ‘Nije važno. Ne prihvaćam to što govorite‘", rekla je 30-godišnja pjevačica u dokumentarnoj seriji na Apple TV+ "Dear...", koja je objavljena u četvrtak.

Gomez je rekla da unatoč tome što se prikazuje kao osoba na koju internetski trolovi ne mogu utjecati svojim komentarima, i dalje plače u svojoj sobi zbog toga jer ‘nitko ne zaslužuje čuti takve stvari‘.

"Objavljivala sam takve stvari i tvrdila da me to ne smeta jer nisam željela da smeta drugim ljudima koji su proživljavali istu stvar. Mislim da je nepravedno da se moramo sramiti zbog toga kako izgledamo, zbog toga tko smo, koga volimo. To nitko ne zaslužuje", rekla je pjevačica.

Selena, kojoj je 2014. dijagnosticiran lupus, smatra da su korisnici društvenih mreža ‘jedva dočekali‘ da pronađu neki razlog da joj napakoste, unatoč bolnim nuspojavama njezine kronične bolesti.

"Bilo me sram što sam se udebljala zbog lupusa", rekla je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 00:08