ONLINE RAT

Selena Gomez progovorila o ljutoj suparnici: ‘Javila mi se, prima prijetnje smrću. Želim da prestanete‘

Sada je Gomez prvi put javno spomenula suprugu svog bivšeg dečka Justina Biebera

Selena Gomez i Hailey Bieber

 Profimedia/

Showbiz svijet se trese - pjevačica Selena Gomez javno je progovorila o manekenki Hailey Bieber! Oni koji prate informacije o mladoj pjevačici upoznati su s dramom na relaciji Gomez-Bieber nastalom na TikToku, a koja traje već mjesecima. No, sada je Gomez prvi put javno spomenula suprugu svog bivšeg dečka Justina Biebera.

"Hailey Bieber mi se javila i dala mi do znanja da prima prijetnje smrću i negativne komentare pune mržnje. To nije nešto što ja podržavam. Nitko ne bi trebao doživjeti mržnju i zlostavljanje. Uvijek sam se zalagala za ljubaznost i želim da ovo sve prestane", napisala je Selena na Instagram storyju.

image

Selena Gomez o Hailey Bieber

Instagram/Selena Gomez/

Podsjetimo, manekenka se našla na udaru kritika zbog toga što su se ona i sestre Jenner, Kylie i Kendall, na TikToku i Instagramu rugale Seleni u objavljenim videima. Sredinom siječnja paparazzi su objavili Selenine fotografije s plaže, a neki su je kritizirali da ima ‘nesavršenu‘ figuru.

Hailey, Kendall i Justine Skye objavile su zajednički video u kojem lip-syncaju na tekst koji glasi: ‘Ne kažem da je to zaslužila, ali Božji tajming je uvijek ispravan.‘ Brojni pratitelji bili su uvjereni da se video odnosi na Selenu, a Hailey je dobila nimalo ugodan nadimak - ‘ljubomorna zlica‘. Nakon toga je izbrisala sporni video te je izjavila da joj nije bila namjera uvrijediti pjevačicu.

Nakon toga je uslijedila i ‘afera obrva‘, kada je Selena pokazala svoje pretjerano počupane obrve u videu, a Kylie Jenner zatim je objavila fotografiju zumirane obrve uz opis: ‘to je bilo slučajno?‘.

@devotedly.yours Replying to @kyliejenner ♬ original sound - Nuha

To je bilo dovoljno da pokrene rat fanova na društvenim mrežama, a vrijeđanja i mržnja ne prestaju već mjesecima. Kylie i Hailey broj pratitelja naglo je počeo padati, a Seleni rasti pa je tako prešla 400 milijuna i postala najpraćenija žena u povijesti. Kylie i Hailey bile su primorane zaključati komentare na svojim objavama jer vrijeđanja nisu prestajala.

image

Hailey Bieber

Thecelebrityfinder/mega/The Mega Agency/Profimedia/Thecelebrityfinder/mega/the Mega Agency/profimedia

Ovo nije prvi put da Selenini fanovi napadaju Hailey. Već je ranije bila žrtva online zlostavljanja jer su smatrali da je ‘ukrala‘ Biebera pjevačici te da su zbog nje oni prekinuli.

Justina i Hailey prvi se put počelo povezivati 2015., kada su on i Gomez prvi put prekinuli. On je zatim imao romansu sa Sofijom Richie, a 2017. je ponovno viđen s Gomez. S Hailey se pomirio u lipnju 2018. Tri mjeseca kasnije vjenčali su se, a zatim su ponovili vjenčanje pred obitelji i prijateljima u rujnu 2019.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 21:07